Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, Sağlık İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti

SİYASET 30.04.2020 - 19:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz, Sağlık İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, fedakârca çalışmaları nedeniyle İl Sağlık Müdürü ve personellerine moral ve motivasyon amaçlı ziyarette bulundu.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Açıkgöz, İl de Kovid -19 virüsü nedeni ile Sağlık Müdürlüğüne bağlı tesislerde verilen nitelikli sağlık hizmetleri ve son vaka durumu hakkında bilgi aldı istek ve talepleri de dinledi. Tüm vefakar sağlık çalışanlarına gösterdikleri bu gayret ve fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.   İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay yapılan bu ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirterek, kendilerine teşekkürlerini ilettiler.   Milletvekili Açıkgözü ziyaretlerinde; İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Öcal, Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Güçlü, Başkan Yardımcısı Ahmet Özbaş, Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yücel Şal, Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. İlkay Akgün hazır bulundu.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, fedakârca çalışmaları nedeniyle İl Sağlık Müdürü ve personellerine moral ve motivasyon amaçlı ziyarette bulundu.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Açıkgöz, İl de Kovid -19 virüsü nedeni ile Sağlık Müdürlüğüne bağlı tesislerde verilen nitelikli sağlık hizmetleri ve son vaka durumu hakkında bilgi aldı istek ve talepleri de dinledi. Tüm vefakar sağlık çalışanlarına gösterdikleri bu gayret ve fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

 

İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay yapılan bu ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirterek, kendilerine teşekkürlerini ilettiler.

 

Milletvekili Açıkgözü ziyaretlerinde; İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Öcal, Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Güçlü, Başkan Yardımcısı Ahmet Özbaş, Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yücel Şal, Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. İlkay Akgün hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.