Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz ve Arı, Nevşehir Devlet Hastanesini ziyaret etti

SİYASET 11.02.2019 - 17:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Açıkgöz ve Arı, Nevşehir Devlet Hastanesini ziyaret etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Nevşehir Devlet Hastanesini ziyaret etti.
    AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastanede tedavi gören hastalar, hasta yakınları ve hastane çalışanları ile bir süre sohbet edip destek istediler. Milletvekili Açıkgöz ve Belediye Başkan Adayı Arı'ya hastane ziyaretlerinde AK Parti Merkez ilçe Başkanı Edip Avşar ve partililer eşlik etti. Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamada; “Nevşehir Devlet Hastanemizde tedavi gören hastalarımızı, yakınlarını ve fedakar sağlık çalışanlarımızı teşkilatımızla, Belediye Başkan adayımız Rasim Arı ile ziyaret ediyoruz. 16 yıldır sağlıkta reform üstüne reform yapan AK kadrolar olarak daima insanımızın sağlıklı yarınları için çalışıyoruz” dedi.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Nevşehir Devlet Hastanesini ziyaret etti.

 

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastanede tedavi gören hastalar, hasta yakınları ve hastane çalışanları ile bir süre sohbet edip destek istediler. Milletvekili Açıkgöz ve Belediye Başkan Adayı Arı'ya hastane ziyaretlerinde AK Parti Merkez ilçe Başkanı Edip Avşar ve partililer eşlik etti.


Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamada; “Nevşehir Devlet Hastanemizde tedavi gören hastalarımızı, yakınlarını ve fedakar sağlık çalışanlarımızı teşkilatımızla, Belediye Başkan adayımız Rasim Arı ile ziyaret ediyoruz. 16 yıldır sağlıkta reform üstüne reform yapan AK kadrolar olarak daima insanımızın sağlıklı yarınları için çalışıyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.