Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz ve Menekşe, çiftçilerle buluştu

SİYASET 08.06.2020 - 17:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz ve Menekşe, çiftçilerle buluştu

Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Tarım Müdürlüğünde muhtar ve ziraat oda başkanlarıyla toplantı yaptılar.
  Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Tarım Müdürlüğünde muhtar ve ziraat oda başkanlarıyla toplantı yaptılar.    Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Üreten çiftçimizin her daim yanındayız dediler.    ‪Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada; “Nevşehir Tarım İl Müdürlüğümüzde Ziraat Odalarımızla, muhtarlarımızla bir araya geldik. ‪Bölgemizin marka ürünü patateste sözleşmeli üretimin önemini ve üretimden pazarlamaya kadar stratejik planlamayı istişare ettik. ‪Patateste, hububatta sözleşmeli tarıma geçişle alakalı Nevşehirli çiftçilerimize müjdemizi veriyoruz. Üreten, gelişen, kazanan Nevşehir’imize hayırlı olsun. Sevdamız Nevşehir’imiz Üretim Atağına geçiyor. Bölgemizde alternatif tarım ürünlerinden susam, çörek otu, lavanta desteklemeleri ile yeni projeleri İnşallah kazandıracağız” diye konuştu.
Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Tarım Müdürlüğünde muhtar ve ziraat oda başkanlarıyla toplantı yaptılar.

 

Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Tarım Müdürlüğünde muhtar ve ziraat oda başkanlarıyla toplantı yaptılar. 

 

Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Üreten çiftçimizin her daim yanındayız dediler. 

 

‪Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada; “Nevşehir Tarım İl Müdürlüğümüzde Ziraat Odalarımızla, muhtarlarımızla bir araya geldik. ‪Bölgemizin marka ürünü patateste sözleşmeli üretimin önemini ve üretimden pazarlamaya kadar stratejik planlamayı istişare ettik. ‪Patateste, hububatta sözleşmeli tarıma geçişle alakalı Nevşehirli çiftçilerimize müjdemizi veriyoruz. Üreten, gelişen, kazanan Nevşehir’imize hayırlı olsun. Sevdamız Nevşehir’imiz Üretim Atağına geçiyor. Bölgemizde alternatif tarım ürünlerinden susam, çörek otu, lavanta desteklemeleri ile yeni projeleri İnşallah kazandıracağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.