Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz ve Menekşe'den Kozaklı'ya Devlet Hastanesi müjdesi

SİYASET 22.06.2020 - 14:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz ve Menekşe'den Kozaklı'ya Devlet Hastanesi müjdesi

AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe Kozaklı ilçesine 30 yataklı devlet hastanesi müjdesi verdi.
  AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe Kozaklı ilçesine yapılacak olan 30 yataklı devlet hastane ihalesinin 17 Temmuz tarihinde yapılacağını açıkladı. Milletvekili Açıkgöz,  “Kozaklı’mıza hayırlı olsun. Kozaklı Devlet Hastanemizin inşaat yapım ihalesi 17 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. Kozaklımıza Belediye Başkanımız Akif Kabukcuoğlu ile söz verdiğimiz gibi yeni eserler kazandırmaya devam ediyoruz. Bu dev eser için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, Ak kadrolarımıza, AK Parti Nevşehir teşkilatımıza sonsuz teşekkürler” dedi.    AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ise açıklamasında, “Kozaklımıza hayırlı olsun. Kozaklı Devlet Hastanemizin inşaat yapım ihalesi 17 Temmuz 2020 tarihinde saat 10.30’da gerçekleştirilecektir. Bu güzel çalışma için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.  
AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe Kozaklı ilçesine 30 yataklı devlet hastanesi müjdesi verdi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe Kozaklı ilçesine yapılacak olan 30 yataklı devlet hastane ihalesinin 17 Temmuz tarihinde yapılacağını açıkladı. Milletvekili Açıkgöz,  “Kozaklı’mıza hayırlı olsun. Kozaklı Devlet Hastanemizin inşaat yapım ihalesi 17 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. Kozaklımıza Belediye Başkanımız Akif Kabukcuoğlu ile söz verdiğimiz gibi yeni eserler kazandırmaya devam ediyoruz. Bu dev eser için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, Ak kadrolarımıza, AK Parti Nevşehir teşkilatımıza sonsuz teşekkürler” dedi.

 

 AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ise açıklamasında, “Kozaklımıza hayırlı olsun. Kozaklı Devlet Hastanemizin inşaat yapım ihalesi 17 Temmuz 2020 tarihinde saat 10.30’da gerçekleştirilecektir. Bu güzel çalışma için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.