Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, Yerli Düşünce Derneğinin 3 Yılı Kutlamasına Katıldı

SİYASET 03.02.2017 - 22:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Açıkgöz, Yerli Düşünce Derneğinin 3 Yılı Kutlamasına Katıldı

Yerli Düşünce Dergisini de himaye eden Yerli Düşünce Derneğinin 3. yıldönümü dolayısıyla kutlama programı yapıldı.
Yerli Düşünce Dergisini de himaye eden Yerli Düşünce Derneğinin 3. yıldönümü dolayısıyla kutlama programı yapıldı.   Yerli Düşünce Dergisini yazarı olan TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’de Yerli Düşünce Derneğinin 3. yılında yapılan programa katılırken Derginin yazarlarının arasında olan Mustafa Açıkgöz’de 'Yerli Düşünce Evet Diyor' kampanyasına destek verdi.     AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz' sosyal medya hesabında ; Yerli Düşünce Derneğimizin kuruluşunun 3. yılı sebebiyle düzenlenen programda Yerli Düşünce ailesiyle, değerli dostlarımızla bir aradayız. "Bizler Anadolu'yuz, kökü mazide olan Güçlü Türkiye 'nin Türküyle, Kürdü ile, Lazı ile yerli ve milli evlatlarıyız. Türkiye'nin birliği, beraberliği, kardeşliği için Cumhurbaşkanlığı Sistemine Yerli Düşünce'de evet diyor. Biz, birlikte Türkiye' yiz. Aziz milletimiz Cumhurbaşkanını doğrudan seçerek görevi de ona verecek hesabı da ondan soracak  paylaşımda bulundu            
Yerli Düşünce Dergisini de himaye eden Yerli Düşünce Derneğinin 3. yıldönümü dolayısıyla kutlama programı yapıldı.

Yerli Düşünce Dergisini de himaye eden Yerli Düşünce Derneğinin 3. yıldönümü dolayısıyla kutlama programı yapıldı.

 

Yerli Düşünce Dergisini yazarı olan TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’de Yerli Düşünce Derneğinin 3. yılında yapılan programa katılırken Derginin yazarlarının arasında olan Mustafa Açıkgöz’de 'Yerli Düşünce Evet Diyor' kampanyasına destek verdi.

 

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz' sosyal medya hesabında ; Yerli Düşünce Derneğimizin kuruluşunun 3. yılı sebebiyle düzenlenen programda Yerli Düşünce ailesiyle, değerli dostlarımızla bir aradayız. "Bizler Anadolu'yuz, kökü mazide olan Güçlü Türkiye 'nin Türküyle, Kürdü ile, Lazı ile yerli ve milli evlatlarıyız. Türkiye'nin birliği, beraberliği, kardeşliği için Cumhurbaşkanlığı Sistemine Yerli Düşünce'de evet diyor. Biz, birlikte Türkiye' yiz. Aziz milletimiz Cumhurbaşkanını doğrudan seçerek görevi de ona verecek hesabı da ondan soracak  paylaşımda bulundu

 

 


 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.