Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ CHP’nin balonu patladı

SİYASET 31.03.2017 - 13:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ CHP’nin balonu patladı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, referandum çalışmalarında CHP’nin balonunun patladığını söyleyerek, "Kılıçdaroğlu'nu ben de dinlerken şaşırıyorum" dedi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, referandum çalışmalarında CHP’nin balonunun patladığını söyleyerek, "Kılıçdaroğlu'nu ben de dinlerken şaşırıyorum" dedi.   Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Nevşehir ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu dinlerken kendisinin de şaşırdığını ifade etti. Bozdağ, "Vallahi ben de şaşırıyorum Sayın Kılıçdaroğlu’nu dinlerken. İşi önce bir başka yerden tutuyorlar sonra bir başka yere getiriyorlar. Daha önce bir rejim değişikliği dediler biz de 'hükümet sistemi değişikliğidir' dedik. O zaman Kılıçdaoğlu TDK’nin sözlüğünden alıntı yaparak onu söyledi. Halbuki sözlükler toplumların kavram içerisinde kullanış şekli ile ifade eder. Bazı şeylerin karşılığını verdiği olur vermediği olur. Sayın Kılıçdaroğlu literatürdeki gerçek anlamı dışında meşhur olarak yapılan kullanımları alarak bu milletin yanılgıya düşmesini yol açacak açıklamalar yaptı. Bu değişiklik hükümet sistemi değişikliğidir, rejim değişikliği değildir. Ama artık bu yalanı kullanmıyorlar çünkü balondan çoktan patladı" dedi.   "Türkiye Halkbankası Türkiye’nin yüz akı bir bankadır" Halkbank Genel Müdür Yardımcısının ABD’de tutuklanması konusunda da açıklamada bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "ABD’de bir savcının ve FETÖ terör örgütünün yürüttüğü ortak bir çalışmadır" ifadelerini kaydetti. Bozdağ, "Öncelikle şunu söylemeliyim. Türkiye Halkbankası Türkiye’nin yüz akı bir bankadır. Hem ulusal hem de uluslararası bağımsız denetim kurumları tarafından yaptığı her türlü işlem denetlenmektedir. Sayın Genel Müdür Yardımcısı daha önce de ABD’ye gidip geldi. Ama daha önce böyle bir muamele ile karşılaşmadı. 2014’ten sonra da gitti geldi böyle bir uygulama ile karşılaşmadı. Biz çok net bir şekilde ifade ediyoruz. ABD’de Newyork’ta Buhara’nın başlattığı soruşturma FETÖ Buhara ortaklığı ile başlatılan bir soruşturmadır. Ve siyasi bir soruşturmadır. Hukuk kullanılarak Türkiye’de 17 Aralık’ta FETÖ terör örgütünün yapmayı başaramadığı hukuk darbesini ABD’de Newyork eyaletinde bir savcı eliyle FETÖ ortaklığı ile yürütülmesidir" şeklinde konuştu. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, daha sonra Nevşehir Adliyesini ziyaret etti. Bakan Bozdağ’ı Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, hakim ve savcılar karşıladı. Buradaki toplantı basına kapalı olarak gerçekleşti
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, referandum çalışmalarında CHP’nin balonunun patladığını söyleyerek, "Kılıçdaroğlu'nu ben de dinlerken şaşırıyorum" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, referandum çalışmalarında CHP’nin balonunun patladığını söyleyerek, "Kılıçdaroğlu'nu ben de dinlerken şaşırıyorum" dedi.

 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Nevşehir ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu dinlerken kendisinin de şaşırdığını ifade etti. Bozdağ, "Vallahi ben de şaşırıyorum Sayın Kılıçdaroğlu’nu dinlerken. İşi önce bir başka yerden tutuyorlar sonra bir başka yere getiriyorlar. Daha önce bir rejim değişikliği dediler biz de 'hükümet sistemi değişikliğidir' dedik. O zaman Kılıçdaoğlu TDK’nin sözlüğünden alıntı yaparak onu söyledi. Halbuki sözlükler toplumların kavram içerisinde kullanış şekli ile ifade eder. Bazı şeylerin karşılığını verdiği olur vermediği olur. Sayın Kılıçdaroğlu literatürdeki gerçek anlamı dışında meşhur olarak yapılan kullanımları alarak bu milletin yanılgıya düşmesini yol açacak açıklamalar yaptı. Bu değişiklik hükümet sistemi değişikliğidir, rejim değişikliği değildir. Ama artık bu yalanı kullanmıyorlar çünkü balondan çoktan patladı" dedi.

 

"Türkiye Halkbankası Türkiye’nin yüz akı bir bankadır"
Halkbank Genel Müdür Yardımcısının ABD’de tutuklanması konusunda da açıklamada bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "ABD’de bir savcının ve FETÖ terör örgütünün yürüttüğü ortak bir çalışmadır" ifadelerini kaydetti. Bozdağ, "Öncelikle şunu söylemeliyim. Türkiye Halkbankası Türkiye’nin yüz akı bir bankadır. Hem ulusal hem de uluslararası bağımsız denetim kurumları tarafından yaptığı her türlü işlem denetlenmektedir. Sayın Genel Müdür Yardımcısı daha önce de ABD’ye gidip geldi. Ama daha önce böyle bir muamele ile karşılaşmadı. 2014’ten sonra da gitti geldi böyle bir uygulama ile karşılaşmadı. Biz çok net bir şekilde ifade ediyoruz. ABD’de Newyork’ta Buhara’nın başlattığı soruşturma FETÖ Buhara ortaklığı ile başlatılan bir soruşturmadır. Ve siyasi bir soruşturmadır. Hukuk kullanılarak Türkiye’de 17 Aralık’ta FETÖ terör örgütünün yapmayı başaramadığı hukuk darbesini ABD’de Newyork eyaletinde bir savcı eliyle FETÖ ortaklığı ile yürütülmesidir" şeklinde konuştu.


Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, daha sonra Nevşehir Adliyesini ziyaret etti. Bakan Bozdağ’ı Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, hakim ve savcılar karşıladı. Buradaki toplantı basına kapalı olarak gerçekleşti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.