Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Adalet Yürüyüşüne Kaç Nevşehirli Katıldı?

GÜNCEL 10.07.2017 - 11:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Adalet Yürüyüşüne Kaç Nevşehirli Katıldı?

81 Vilayetten gidenlerin arasında Nevşehirliler de var mı birde ona bakalım.
81 Vilayetten gidenlerin arasında Nevşehirliler de var mı birde ona bakalım.   Toplamda 175 bin vatandaşın katılım sağladığı söylenen Adalet Mitingine Nevşehir’den 45 kişinin katıldığı açıklandı.     İstanbul Valiliğinden yapılan yazılı açıklama ise şöyle;  "09.07.2017 tarihinde ilimiz Maltepe ilçesindeki miting alanında Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen mitingin katılımcı sayısı ile ilgili çeşitli basın yayın organlarında İstanbul Emniyet Müdürlüğü kaynak gösterilerek bazı değerlendirmelerde bulunulmuştur. Miting alanında yüzölçümü dikkate alınarak yapılan inceleme ve ölçümleme sonucunda; katılımcı sayısının yaklaşık 175.000 olduğu sonucuna varılmıştır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla arz olunur. " denildi.   İşte o Liste ;   
81 Vilayetten gidenlerin arasında Nevşehirliler de var mı birde ona bakalım.

81 Vilayetten gidenlerin arasında Nevşehirliler de var mı birde ona bakalım.

 

Toplamda 175 bin vatandaşın katılım sağladığı söylenen Adalet Mitingine Nevşehir’den 45 kişinin katıldığı açıklandı.  

 

İstanbul Valiliğinden yapılan yazılı açıklama ise şöyle;  "09.07.2017 tarihinde ilimiz Maltepe ilçesindeki miting alanında Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen mitingin katılımcı sayısı ile ilgili çeşitli basın yayın organlarında İstanbul Emniyet Müdürlüğü kaynak gösterilerek bazı değerlendirmelerde bulunulmuştur. Miting alanında yüzölçümü dikkate alınarak yapılan inceleme ve ölçümleme sonucunda; katılımcı sayısının yaklaşık 175.000 olduğu sonucuna varılmıştır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla arz olunur. " denildi.

 

İşte o Liste ; 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.