Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Adnan Oktar ‘’ İsrail’e Kim Bomba Atarsa Gökkubbeyi Başına Yıkarız’’

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2014 - 01:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Adnan Oktar ‘’ İsrail’e Kim Bomba Atarsa Gökkubbeyi Başına Yıkarız’’

İsrail Filistin’e bomba yağdırıyor çoluk çocuk demeden Müslümanlara kıyarken Adnan Oktar denen şahıs ise İsrail’in avukatlığını yapıyor. Geçmiş yıllarda Adnan Oktar İsrail konukları ile basın toplantısı düzenliyor. Burada Adnan Oktar İsrail’e kim atom bombası atarsa Gökkubbeyi başına geçiririz. Böyle birşeyi hiç kimse yapamaz. Değil yapmak tahil dahi edemez. Bölge hiç kimseye dünyada hiç kimseye bunu yaptırmayız. Bu devirden sonra zaten böyle bir olay yok’’ şeklinde açıklamalarda bulunuyor. Şuan yukarıda izlemiş olduğunuz videonun 4.30 dakikasında adeta İsrail’in avukatlığını yapan Adnan Oktar bugün İsrail’in Filistin’de çocuk çocuk demeden katletmesine nasıl bir cevap vererek İsrail’i savunacak merak konusu.
İsrail Filistin’e bomba yağdırıyor çoluk çocuk demeden Müslümanlara kıyarken Adnan Oktar denen şahıs ise İsrail’in avukatlığını yapıyor.
Geçmiş yıllarda Adnan Oktar İsrail konukları ile basın toplantısı düzenliyor. Burada Adnan Oktar İsrail’e kim atom bombası atarsa Gökkubbeyi başına geçiririz. Böyle birşeyi hiç kimse yapamaz. Değil yapmak tahil dahi edemez. Bölge hiç kimseye dünyada hiç kimseye bunu yaptırmayız. Bu devirden sonra zaten böyle bir olay yok’’ şeklinde açıklamalarda bulunuyor.
Şuan yukarıda izlemiş olduğunuz videonun 4.30 dakikasında adeta İsrail’in avukatlığını yapan Adnan Oktar bugün İsrail’in Filistin’de çocuk çocuk demeden katletmesine nasıl bir cevap vererek İsrail’i savunacak merak konusu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.