Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Afgan Çocukların Anne ve Babası Serbest Bırakıldı

GÜNCEL 08.09.2017 - 19:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Afgan Çocukların Anne ve Babası Serbest Bırakıldı

Nevşehir’de dün öğle saatlerinde işlenen cinayet sonrasında öldürülen 3 yaşında ki Rustam Rahime ve 5 yaşında ki Sahar Rahime’nin anne ve babası emniyette ki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede serbest bırakıldı.
  Nevşehir’de dün öğle saatlerinde işlenen cinayette öldürülen Afgan çocukların anne ve babası emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Nevşehir’de dün öğle saatlerinde işlenen cinayet sonrasında öldürülen 3 yaşında ki Rustam Rahime ve 5 yaşında ki Sahar Rahime’nin annesi Punam R. ve babası Mirvais R. polis ekipleri tarafından gözaltına alınmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Burada nöbetçi savcı tarafından alınan ifadelerinin ardından Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edildi. Sulh Ceza Hâkimliğinde hakim karşısına çıkan anne Punam R.ve baba Mirvais R. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Cinayet şüphelisi olan amca Rami R. ise polis tarafından her yerde aranıyor.    Karasoku Mahallesi Demir Hafız Caddesi’nde meydana gelen olayda Afgan Punam R., kayınbiraderi Rami R.’nin kendisi ve iki çocuğunu bıçakladığı iddiasıyla yardım istemiş daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri iki kardeşin hayatını kaybettiğini belirlemişti.
Nevşehir’de dün öğle saatlerinde işlenen cinayet sonrasında öldürülen 3 yaşında ki Rustam Rahime ve 5 yaşında ki Sahar Rahime’nin anne ve babası emniyette ki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede serbest bırakıldı.

 

Nevşehir’de dün öğle saatlerinde işlenen cinayette öldürülen Afgan çocukların anne ve babası emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Nevşehir’de dün öğle saatlerinde işlenen cinayet sonrasında öldürülen 3 yaşında ki Rustam Rahime ve 5 yaşında ki Sahar Rahime’nin annesi Punam R. ve babası Mirvais R. polis ekipleri tarafından gözaltına alınmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Burada nöbetçi savcı tarafından alınan ifadelerinin ardından Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edildi. Sulh Ceza Hâkimliğinde hakim karşısına çıkan anne Punam R.ve baba Mirvais R. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Cinayet şüphelisi olan amca Rami R. ise polis tarafından her yerde aranıyor. 

 

Karasoku Mahallesi Demir Hafız Caddesi’nde meydana gelen olayda Afgan Punam R., kayınbiraderi Rami R.’nin kendisi ve iki çocuğunu bıçakladığı iddiasıyla yardım istemiş daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri iki kardeşin hayatını kaybettiğini belirlemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.