Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Afgan Öğrenciler Türkçe, Türk Öğrenciler Afganca Şarkılar Seslendirdi

EĞİTİM 01.06.2017 - 14:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Afgan Öğrenciler Türkçe, Türk Öğrenciler Afganca Şarkılar Seslendirdi

NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenim gören Afgan öğrenciler ile Türk öğrencilerinin hazırlamış oldukları okul konseri büyük beğeni topladı.
  Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenimlerine devam eden Afgan öğrenciler ile birlikte Türk öğrencilerin hazırlamış oldukları konseri büyük beğeni kazandı. Afgan öğrenciler tarafından Türkçe şarkılar söylenirken Türk öğrenciler ise Afgan öğrencilerine karşı Afgan şarkılarını seslendirdi. Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fatma Güneş yaptığı açıklamada Afganlı öğrencilerimiz ve Türk öğrencilerimiz birlikteliğin, arkadaşlığın, dostluğun bir göstergesi olarak bir konser sundular dedi. Güneş, “Biz Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Afganlı öğrencilerimiz ve Türk öğrencilerimiz birlikteliğin, arkadaşlığın, dostluğun bir göstergesi olarak bir konser sundular. Bu durum hepimizi çok duygulandırdı. Bu bir dostluğun göstergesi, kardeşliğin göstergesi, kültürlerin birleşmesinin bir göstergesidir. Öğrencilerimizi bu şekilde görmek hepimizi çok mutlu etti. Okulumuzda bir yıl sürdürdükleri mutluluğun, paylaşımın, ülkemizin gösterdiği sevginin, misafirperverliğin bir göstergesi olarak bu konser verildi. Afgan öğrenciler Türk kardeşleri ile çok iyi bir arkadaşlık içerisindeler. Bunlar bizim ülkemizi çok seviyorlar, Türkçemizi çok seviyorlar. Bunun bir göstergesi olarak Türk şarkılarını seve seve mutlu bir şekilde söylediler” şeklinde konuştu. 
NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenim gören Afgan öğrenciler ile Türk öğrencilerinin hazırlamış oldukları okul konseri büyük beğeni topladı.

 

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenimlerine devam eden Afgan öğrenciler ile birlikte Türk öğrencilerin hazırlamış oldukları konseri büyük beğeni kazandı. Afgan öğrenciler tarafından Türkçe şarkılar söylenirken Türk öğrenciler ise Afgan öğrencilerine karşı Afgan şarkılarını seslendirdi.


Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fatma Güneş yaptığı açıklamada Afganlı öğrencilerimiz ve Türk öğrencilerimiz birlikteliğin, arkadaşlığın, dostluğun bir göstergesi olarak bir konser sundular dedi. Güneş, “Biz Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Afganlı öğrencilerimiz ve Türk öğrencilerimiz birlikteliğin, arkadaşlığın, dostluğun bir göstergesi olarak bir konser sundular. Bu durum hepimizi çok duygulandırdı. Bu bir dostluğun göstergesi, kardeşliğin göstergesi, kültürlerin birleşmesinin bir göstergesidir. Öğrencilerimizi bu şekilde görmek hepimizi çok mutlu etti. Okulumuzda bir yıl sürdürdükleri mutluluğun, paylaşımın, ülkemizin gösterdiği sevginin, misafirperverliğin bir göstergesi olarak bu konser verildi. Afgan öğrenciler Türk kardeşleri ile çok iyi bir arkadaşlık içerisindeler. Bunlar bizim ülkemizi çok seviyorlar, Türkçemizi çok seviyorlar. Bunun bir göstergesi olarak Türk şarkılarını seve seve mutlu bir şekilde söylediler” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.