Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Afgan Öğrenciler Vali Aktaş'ı Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 06.03.2018 - 06:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Afgan Öğrenciler Vali Aktaş'ı Ziyaret Etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Afgan öğrencileri Temsilcisi Zaman Kerim Zamani ve yönetiminden oluşan heyet Vali İlhami Aktaş’ makamında ziyaret etti.
  Afgan öğrencileri Temsilcisi Zamani Vali Aktaş’a, Nevşehir’de öğrenim görmekten dolayı mutluluklarını dile getirerek, okul yönetiminin ve Nevşehir halkının kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini ilettiler. Vali Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi, derslerinde başarılar temennisinde bulundu.   Afgan öğrencileri Temsilcisi Zamani Vali Aktaş’a günün anısına üzerinde “Gönül Birliği Dil Birliğinden Daha Güzeldir” yazılı tablo takdim etti.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Afgan öğrencileri Temsilcisi Zaman Kerim Zamani ve yönetiminden oluşan heyet Vali İlhami Aktaş’ makamında ziyaret etti.

 

Afgan öğrencileri Temsilcisi Zamani Vali Aktaş’a, Nevşehir’de öğrenim görmekten dolayı mutluluklarını dile getirerek, okul yönetiminin ve Nevşehir halkının kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini ilettiler. Vali Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi, derslerinde başarılar temennisinde bulundu.

 

Afgan öğrencileri Temsilcisi Zamani Vali Aktaş’a günün anısına üzerinde “Gönül Birliği Dil Birliğinden Daha Güzeldir” yazılı tablo takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.