MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Afganlı Amca 2 Küçük Yeğenini Vahşice Katletti

GÜNCEL 07.09.2017 - 14:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Afganlı Amca 2 Küçük Yeğenini Vahşice Katletti

Nevşehir’de işlenene cinayette cinnet geçiren Afganlı amca iki küçük yeğenini vahşice öldürürken yengesini ise yaraladı.
  Nevşehir’de işlenene cinayette cinnet geçiren Afganlı amca iki küçük yeğenini vahşice öldürürken yengesini ise yaraladı.   Edinilen bilgilere göre Karasoku Mahallesi Demir Hafız Caddesinde bulunan bir apartman dairesinde işlenen cinayette cinnet geçirdiği tahmin edilen Afgan Rami Rahimi yaşları 3 ile 5 arasındaki iki küçük yeğenini öldürdükten sonra yengesi Punam Rahimi’yi ise yaraladı. Yaralı kadın sağlık ekipleri tarafından hastanede tedavi altına alınırken polis cinayetin işlendiği caddeyi uzun süre trafiğe kapattı.   Olay yerine gelen Emniyet Müdürü Mehmet Artunay evde incelemelerde bulunurken bilgiler aldı. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından evde yapılan incelemenin ardından ise 3 yaşında ki Rustam Rahimi ve 5 yaşında ki Punam Rahimi’nin cansız bedenleri tabutlarla çıkartıldı.   Baba Mirvais Rahimi ise olayı polis ekipleri tarafından çalıştığı iş yerinde öğrenirken polis cinayet şüphelisi olarak amca Rami Rahimi’yi her yerde arıyor. 
Nevşehir’de işlenene cinayette cinnet geçiren Afganlı amca iki küçük yeğenini vahşice öldürürken yengesini ise yaraladı.

 

Nevşehir’de işlenene cinayette cinnet geçiren Afganlı amca iki küçük yeğenini vahşice öldürürken yengesini ise yaraladı.

 

Edinilen bilgilere göre Karasoku Mahallesi Demir Hafız Caddesinde bulunan bir apartman dairesinde işlenen cinayette cinnet geçirdiği tahmin edilen Afgan Rami Rahimi yaşları 3 ile 5 arasındaki iki küçük yeğenini öldürdükten sonra yengesi Punam Rahimi’yi ise yaraladı. Yaralı kadın sağlık ekipleri tarafından hastanede tedavi altına alınırken polis cinayetin işlendiği caddeyi uzun süre trafiğe kapattı.

 

Olay yerine gelen Emniyet Müdürü Mehmet Artunay evde incelemelerde bulunurken bilgiler aldı. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından evde yapılan incelemenin ardından ise 3 yaşında ki Rustam Rahimi ve 5 yaşında ki Punam Rahimi’nin cansız bedenleri tabutlarla çıkartıldı.

 

Baba Mirvais Rahimi ise olayı polis ekipleri tarafından çalıştığı iş yerinde öğrenirken polis cinayet şüphelisi olarak amca Rami Rahimi’yi her yerde arıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.