Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AGD Şehitleri Nevşehir'de Yad Etti

KÜLTÜR-SANAT 08.03.2017 - 14:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AGD Şehitleri Nevşehir'de Yad Etti

AGD Şehitler gecesini coşku ile kutladı Anadolu Gençlik Derneği tarafından her yıl düzenlenen şehitler gecesi programı bu yılda coşku ile kutlandı.
AGD Şehitler gecesini coşku ile kutladı Anadolu Gençlik Derneği tarafından her yıl düzenlenen şehitler gecesi programı bu yılda coşku ile kutlandı.   07.03.2017 Salı akşam Kapadokya Kültür merkezinde düzenlenen programa AGD-MGV Genel Başkanı salih Turhan başta olmak üzere Saadet partisi ile başkanı Ali Doğan Simit,Refah Partisi Kırşehir milletvekili Cafer Güneş, AGD Şube başkanı Abdurahim Doğru, Niğde AGD şube başkanı İlhami Altıparmak başta olmak üzere bir çok misafir katıldı .   Geceye İstiklal marşı başlayan , Kuranı kerim tilaveti ile devam Etti ,Açılış konuşmasını yapan Şube başkanı Abdurrahim Doğru Şehitliğin önemine değindi   AGD Şube Başkanı Doğru ;  Bu zamanda 17-18 yaşındaki bir genç Afrikadaki bir çocuğun açlığını nasıl gideririm, Gazzedeki bombalar altında ölen çocukların acısını nasıl dindiririm, kan ve gözyaşı içinde inleyen islam alemini nasıl bir araya getirip islam birliğini kurarım diyorsa o Gencin eli ayağı öpülür dedi.   Daha sonra geceye anlam katan Şehitlerle ilgili sinevizyon sunumu yapıldı ve ardından AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan Kürsüye çıktı Turhan; şehitlerin Ruhuna fatiha okutarak konuşmasına başladı, Turhan İslam için canını veren şehitlerin hayatından kısa kısa kesitler sundu başta Hasan El Benna olmak üzere şeyh şamil,Abdulhamid han, Metin yüksel, Adnan Demirtürk,Malcomx,Abdullah , Ömer Halis Demir, Fethi Sekin, prof Dr Necmettin Erbakan Gibi islam alemine mal olmuş şahsiyetlerin hayatından kısa kesitler sundu ve ayrıca Anadolu Gençliğin öneminin vurgulandığı konuşması salondakiler tarafından ilgi ile takip edildi.     Geceye ezgi ve marşları ile Ammar Acarlıoğlu renk kattı toplu totoğraf çekimi ile birlikte program sona erdi.  
AGD Şehitler gecesini coşku ile kutladı Anadolu Gençlik Derneği tarafından her yıl düzenlenen şehitler gecesi programı bu yılda coşku ile kutlandı.

AGD Şehitler gecesini coşku ile kutladı Anadolu Gençlik Derneği tarafından her yıl düzenlenen şehitler gecesi programı bu yılda coşku ile kutlandı.

 

07.03.2017 Salı akşam Kapadokya Kültür merkezinde düzenlenen programa AGD-MGV Genel Başkanı salih Turhan başta olmak üzere Saadet partisi ile başkanı Ali Doğan Simit,Refah Partisi Kırşehir milletvekili Cafer Güneş, AGD Şube başkanı Abdurahim Doğru, Niğde AGD şube başkanı İlhami Altıparmak başta olmak üzere bir çok misafir katıldı .

 

Geceye İstiklal marşı başlayan , Kuranı kerim tilaveti ile devam Etti ,Açılış konuşmasını yapan Şube başkanı Abdurrahim Doğru Şehitliğin önemine değindi

 

AGD Şube Başkanı Doğru ;  Bu zamanda 17-18 yaşındaki bir genç Afrikadaki bir çocuğun açlığını nasıl gideririm, Gazzedeki bombalar altında ölen çocukların acısını nasıl dindiririm, kan ve gözyaşı içinde inleyen islam alemini nasıl bir araya getirip islam birliğini kurarım diyorsa o Gencin eli ayağı öpülür dedi.

 

Daha sonra geceye anlam katan Şehitlerle ilgili sinevizyon sunumu yapıldı ve ardından AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan Kürsüye çıktı Turhan; şehitlerin Ruhuna fatiha okutarak konuşmasına başladı, Turhan İslam için canını veren şehitlerin hayatından kısa kısa kesitler sundu başta Hasan El Benna olmak üzere şeyh şamil,Abdulhamid han, Metin yüksel, Adnan Demirtürk,Malcomx,Abdullah , Ömer Halis Demir, Fethi Sekin, prof Dr Necmettin Erbakan Gibi islam alemine mal olmuş şahsiyetlerin hayatından kısa kesitler sundu ve ayrıca Anadolu Gençliğin öneminin vurgulandığı konuşması salondakiler tarafından ilgi ile takip edildi.

 

 

Geceye ezgi ve marşları ile Ammar Acarlıoğlu renk kattı toplu totoğraf çekimi ile birlikte program sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.