Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İftarda Buluştu

SAĞLIK 12.06.2018 - 09:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İftarda Buluştu

Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi personelleri geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.
  Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği Topuzlu Han Restaurantta yapıldı. Düzenlenen iftar yemeğine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi İlkay Akün’ün yanı sıra hastane yöneticileri, diş hekimleri ve aileleri katıldı.   ADSM Başhekimi İlkay Akün, “ Bugün burada her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğine katılan tüm çalışma arkadaşlarımıza ve ailelerine teşekkür ederim. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı da en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi personelleri geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği Topuzlu Han Restaurantta yapıldı. Düzenlenen iftar yemeğine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi İlkay Akün’ün yanı sıra hastane yöneticileri, diş hekimleri ve aileleri katıldı.

 

ADSM Başhekimi İlkay Akün, “ Bugün burada her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğine katılan tüm çalışma arkadaşlarımıza ve ailelerine teşekkür ederim. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı da en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.