Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AHİKA İşbirliği ve Desteği İle IDEF Fuarında Tanıtıldı

12.05.2017 - 12:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AHİKA İşbirliği ve Desteği İle IDEF Fuarında Tanıtıldı

Türkiye’nin İlk ve Tek Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, AHİKA İşbirliği ve Desteği İle IDEF Fuarında Tanıtıldı.
Türkiye’nin İlk ve Tek Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, AHİKA İşbirliği ve Desteği İle IDEF Fuarında Tanıtıldı.   Dünyadaki ilk 5 savunma fuarı arasında gösterilen 13. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı-IDEF, 9 Mayıs 2017 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve pek çok yabancı ülke temsilcisinin katılımıyla kapılarını açtı.   50'yi aşkın ülkeden yaklaşık 800 firmanın yer aldığı fuarın açılışında konuşan Başbakan Binali Yıldırım; “15 yıl önce savunma sanayiinde dışa bağımlılığımız yüzde 80'lerdeyken bugün bu oran yüzde 40'ların altına düşmüştür. Yerli ve milli katkı oranı yüzde 60'ın üzerine çıkmıştır. Binden fazla şirket, küçük ve orta ölçekli işletmeler, araştırma kuruluşları, üniversitelerin katılımıyla yerli ve milli savunma sanayi altyapısı oluşturulmuştur" diye konuştu.   Fuarın ilk gününde, Ahiler Kalkınma Ajansı temsilcileri, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ile birlikte Savunma ve Havacılık Sanayii İmalatçılar Derneği-SASAD standını ziyaret ederek, potansiyel firmalara Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas O.S.B.’nin tanıtımı konusunda işbirliği imkanları değerlendirildi.   Silah OSB, Kırıkkale Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile AHİKA Kırıkkale Yatırım Destek Ofisi personeli, fuar süresince profesyonel ziyaretçileri ve katılımcıları bilgilendirdi.  
Türkiye’nin İlk ve Tek Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, AHİKA İşbirliği ve Desteği İle IDEF Fuarında Tanıtıldı.

Türkiye’nin İlk ve Tek Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, AHİKA İşbirliği ve Desteği İle IDEF Fuarında Tanıtıldı.

 

Dünyadaki ilk 5 savunma fuarı arasında gösterilen 13. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı-IDEF, 9 Mayıs 2017 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve pek çok yabancı ülke temsilcisinin katılımıyla kapılarını açtı.

 

50'yi aşkın ülkeden yaklaşık 800 firmanın yer aldığı fuarın açılışında konuşan Başbakan Binali Yıldırım; “15 yıl önce savunma sanayiinde dışa bağımlılığımız yüzde 80'lerdeyken bugün bu oran yüzde 40'ların altına düşmüştür. Yerli ve milli katkı oranı yüzde 60'ın üzerine çıkmıştır. Binden fazla şirket, küçük ve orta ölçekli işletmeler, araştırma kuruluşları, üniversitelerin katılımıyla yerli ve milli savunma sanayi altyapısı oluşturulmuştur" diye konuştu.

 

Fuarın ilk gününde, Ahiler Kalkınma Ajansı temsilcileri, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ile birlikte Savunma ve Havacılık Sanayii İmalatçılar Derneği-SASAD standını ziyaret ederek, potansiyel firmalara Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas O.S.B.’nin tanıtımı konusunda işbirliği imkanları değerlendirildi.

 

Silah OSB, Kırıkkale Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile AHİKA Kırıkkale Yatırım Destek Ofisi personeli, fuar süresince profesyonel ziyaretçileri ve katılımcıları bilgilendirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.