Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AHİKA Mali Destek Programı Tanıtım Toplantıları Niğde’de Devam Etti

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2014 - 09:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AHİKA Mali Destek Programı Tanıtım Toplantıları Niğde’de Devam Etti

  Niğde OSB Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi ve Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız, ajans personeli ve KOBİ temsilcileri katıldı.   Toplantının açılışında konuşan AHİKA Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız, Ajans’a Mali Destek Programı kapsamında başvuracak projelerin bir yerlerden kopyalanmış değil, aksine özgün projeler olmasının kendileri için büyük önem taşıdığını ve bu projelerin değerlendirme aşamasında daha avantajlı olacağını vurguladı.                   Ardından kürsüye gelen AHİKA Yönetim Kurulu Üyesi ve Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Ahiler Kalkınma Ajansı’nın sadece mali destek vermediğini, güdümlü, doğrudan faaliyet desteği, teknik destek gibi desteklerin de bulunduğunu, Niğde’nin bu desteklerin tamamı için proje üretmesi gerektiğini ifade etti.     Tanıtım toplantısı, Ahiler Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Başkanı Ramazan Özdemir’in 2014 Yılı Mali Destek Programı’nın ayrıntıları içeren sunumunun ardından soru cevap bölümüyle sona erdi.

 

Niğde OSB Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi ve Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız, ajans personeli ve KOBİ temsilcileri katıldı.

 

Toplantının açılışında konuşan AHİKA Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız, Ajans’a Mali Destek Programı kapsamında başvuracak projelerin bir yerlerden kopyalanmış değil, aksine özgün projeler olmasının kendileri için büyük önem taşıdığını ve bu projelerin değerlendirme aşamasında daha avantajlı olacağını vurguladı.

 

                Ardından kürsüye gelen AHİKA Yönetim Kurulu Üyesi ve Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Ahiler Kalkınma Ajansı’nın sadece mali destek vermediğini, güdümlü, doğrudan faaliyet desteği, teknik destek gibi desteklerin de bulunduğunu, Niğde’nin bu desteklerin tamamı için proje üretmesi gerektiğini ifade etti.  

 

Tanıtım toplantısı, Ahiler Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Başkanı Ramazan Özdemir’in 2014 Yılı Mali Destek Programı’nın ayrıntıları içeren sunumunun ardından soru cevap bölümüyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.