Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AHİKA tarafından düzenlenen Bootcamp eğitimleri yeniden başlıyor

EĞİTİM 08.09.2020 - 09:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AHİKA tarafından düzenlenen Bootcamp eğitimleri yeniden başlıyor

Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) ve Kodluyoruz işbirliğiyle düzenlenen Web Geliştirme Bootcamp Eğitimlerine kayıtlar yeniden başladı.
  Ahiler Kalkınma Ajansı’nın sorumluluk alanında bulunan Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinde düzenlenecek olan Bootcamp programı Covid-19 önlemleri dolayısıyla "online" olarak gerçekleştirilecek. Eğitim tarihleri ise daha sonra duyurulacak. Toplam süresi 50 - 72 saat arasında değişecek eğitimlerde katılımcıların Bootcamp mezunu olabilmesi için, derslerin en az 80’ine devam etme ve ödevlerin en az 80’ini yapma zorunluluğu olacak.    Adaylar, Bootcamp başvuru süreciyle ilgili detaylı bilgilere  AHİKA’nın internet sitesi duyurular bölümden ulaşarak başvurularını da yapabilecek.
Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) ve Kodluyoruz işbirliğiyle düzenlenen Web Geliştirme Bootcamp Eğitimlerine kayıtlar yeniden başladı.

 

Ahiler Kalkınma Ajansı’nın sorumluluk alanında bulunan Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinde düzenlenecek olan Bootcamp programı Covid-19 önlemleri dolayısıyla "online" olarak gerçekleştirilecek. Eğitim tarihleri ise daha sonra duyurulacak. Toplam süresi 50 - 72 saat arasında değişecek eğitimlerde katılımcıların Bootcamp mezunu olabilmesi için, derslerin en az 80’ine devam etme ve ödevlerin en az 80’ini yapma zorunluluğu olacak.

 

 Adaylar, Bootcamp başvuru süreciyle ilgili detaylı bilgilere  AHİKA’nın internet sitesi duyurular bölümden ulaşarak başvurularını da yapabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.