MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AHİKA tarafından 'Geleceğim Mesleğim' konferansları başladı

GÜNCEL 22.10.2019 - 10:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AHİKA tarafından 'Geleceğim Mesleğim' konferansları başladı

Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından “Geleceğim Mesleğim” konferansları Kırşehir’de düzenlenen konferans ile başladı.
  Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen “Geleceğim Mesleğim” konferansları başladı. İlk olarak Kırşehir’de başlayan konferans, Aksaray, Niğde, Nevşehir ve Kırıkkale illerinde de düzenlenecek.   Bu doğrultuda Ahiler Kalkınma Ajansı’nın faaliyet alanında bulunan TR71 Bölgesi illerinde (Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Niğde) 21-25 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilmek üzere konferans programları hazırlanmıştır. Açılış konferansı ise AHİKA Kırşehir Yatırım Destek Ofisi organizasyonu ile Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde yapıldı.   Konferans Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir TSO Başkanı Mustafa Yılmaz ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol İle Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz’in katılımıyla gerçekleştirildi.   Kırşehir merkez ve ilçelerinde bulunan bütün Meslek Lisesi öğrencilerinin ve velilerinin dinleyici olarak davet edildiği konferansta, ÇEMAŞ Döküm San. A.Ş. Genel Müdürü Kaan Özkan ve Pegasus Havayolları Teknik Eğitim Müdürü Ergin Esi iş yaşamlarındaki başarı hikayelerini öğrencilerle paylaştı. Konferans Eğitimci-Yazar Ahmet Şerif İzgören’in öğrencilere yönelik sunumu ile sona erdi.   Konferanslar sırasıyla; AHİKA görev bölgesinde bulanan Aksaray, Niğde, Nevşehir ve Kırıkkale illerinde devam edecek. Program şöyle:   AKSARAY  22 Ekim 2019, Salı 14:00 - 16:00 Aksaray Kültür Merkezi    NİĞDE  23 Ekim 2019, Çarşamba 14:00 - 16:00 Niğde Kültür Merkezi     NEVŞEHİR  24 Ekim 2019, Perşembe 14:00 - 16:00     Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi    KIRIKKALE   25 Ekim 2019, Cuma 14:00 - 16:00  Nur Cami Konferans Salonu
Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından “Geleceğim Mesleğim” konferansları Kırşehir’de düzenlenen konferans ile başladı.

 

Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen “Geleceğim Mesleğim” konferansları başladı. İlk olarak Kırşehir’de başlayan konferans, Aksaray, Niğde, Nevşehir ve Kırıkkale illerinde de düzenlenecek.

 

Bu doğrultuda Ahiler Kalkınma Ajansı’nın faaliyet alanında bulunan TR71 Bölgesi illerinde (Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Niğde) 21-25 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilmek üzere konferans programları hazırlanmıştır. Açılış konferansı ise AHİKA Kırşehir Yatırım Destek Ofisi organizasyonu ile Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde yapıldı.

 

Konferans Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir TSO Başkanı Mustafa Yılmaz ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol İle Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz’in katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Kırşehir merkez ve ilçelerinde bulunan bütün Meslek Lisesi öğrencilerinin ve velilerinin dinleyici olarak davet edildiği konferansta, ÇEMAŞ Döküm San. A.Ş. Genel Müdürü Kaan Özkan ve Pegasus Havayolları Teknik Eğitim Müdürü Ergin Esi iş yaşamlarındaki başarı hikayelerini öğrencilerle paylaştı. Konferans Eğitimci-Yazar Ahmet Şerif İzgören’in öğrencilere yönelik sunumu ile sona erdi.

 

Konferanslar sırasıyla; AHİKA görev bölgesinde bulanan Aksaray, Niğde, Nevşehir ve Kırıkkale illerinde devam edecek. Program şöyle:

 

AKSARAY 

22 Ekim 2019, Salı

14:00 - 16:00 Aksaray Kültür Merkezi 

 

NİĞDE 

23 Ekim 2019, Çarşamba

14:00 - 16:00 Niğde Kültür Merkezi  

 

NEVŞEHİR 

24 Ekim 2019, Perşembe

14:00 - 16:00     Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi

 

 KIRIKKALE  

25 Ekim 2019, Cuma

14:00 - 16:00  Nur Cami Konferans Salonu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.