MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AHİKA Yönetim Kurulu Toplantısı Aksaray’da Yapıldı

ASAYİŞ 10.08.2017 - 09:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AHİKA Yönetim Kurulu Toplantısı Aksaray’da Yapıldı

Ahiler Kalkınma Ajansı Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı 9 Temmuz 2017 Çarşamba günü Aksaray’da yapıldı.
Ahiler Kalkınma Ajansı Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı 9 Temmuz 2017 Çarşamba günü Aksaray’da yapıldı.   Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz başkanlığındaki toplantı Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illeri Valilerinin yanı sıra Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Bekir Varol’un katılımıyla gerçekleştirildi.   Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz toplantının açılışında şunları söyledi: Değerli Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Değerli Basın Mensupları, Ahiler Kalkınma Ajansı’nın Ağustos Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı’na hoş geldiniz. Toplantımız, bir önceki Yönetim Kurulu Toplantısı’nda alınan kararlarla ilgili çalışmaların değerlendirilmesiyle başlayacaktır. Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen önemli faaliyetlerin başında, Bölge illerinde gerçekleştirilen 2017 Yılı Teknik Destek Programı tanıtım toplantılarının tamamlanması gelmektedir. Öte yandan, Kırıkkale ilinde Ajansımız, MTA ve Kırıkkale İl Özel İdaresi işbirliğinde gerçekleştirilen Jeolojik ve Jeofizik Etüt Çalışmasına devam edilmiştir. AB destekli “Ahiler Kalkınma Ajansı Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor” projesi faaliyetleri ise geçtiğimiz ayda sürmüştür. Bugünkü toplantının gündem maddeleri arasında ise; Altı Aylık Birim ve Ajans Ara Faaliyet Raporu ile yine Genel Sekreterliğimizce hazırlanan Ajans 2018 yılı bütçe taslağı ve çalışma programının Yönetim Kurulumuzun onayına sunulması yer almaktadır. Yine bugünkü toplantıda Turizm ve Tanıtma Platformunun bölge illerindeki Dünya Mirası Listesinde bulunan ya da Dünya Miras Listesine girmeye aday olan alanların tanıtımına yönelik işbirliği talebi görüşülecektir. Ayrıca Kırsal alanlarda okuma alışkanlığı ve kültürünün artırılabilmesi amacıyla “Okuma Seferberliği” projesinin yürütülmesi de bugün Yönetim Kurulumuzda görüşülecek konulardan biridir. diye konuştu  
Ahiler Kalkınma Ajansı Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı 9 Temmuz 2017 Çarşamba günü Aksaray’da yapıldı.

Ahiler Kalkınma Ajansı Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı 9 Temmuz 2017 Çarşamba günü Aksaray’da yapıldı.

 

Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz başkanlığındaki toplantı Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illeri Valilerinin yanı sıra Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Bekir Varol’un katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz toplantının açılışında şunları söyledi:

Değerli Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Değerli Basın Mensupları, Ahiler Kalkınma Ajansı’nın Ağustos Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı’na hoş geldiniz.

Toplantımız, bir önceki Yönetim Kurulu Toplantısı’nda alınan kararlarla ilgili çalışmaların değerlendirilmesiyle başlayacaktır.

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen önemli faaliyetlerin başında, Bölge illerinde gerçekleştirilen 2017 Yılı Teknik Destek Programı tanıtım toplantılarının tamamlanması gelmektedir.

Öte yandan, Kırıkkale ilinde Ajansımız, MTA ve Kırıkkale İl Özel İdaresi işbirliğinde gerçekleştirilen Jeolojik ve Jeofizik Etüt Çalışmasına devam edilmiştir.

AB destekli “Ahiler Kalkınma Ajansı Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor” projesi faaliyetleri ise geçtiğimiz ayda sürmüştür.

Bugünkü toplantının gündem maddeleri arasında ise; Altı Aylık Birim ve Ajans Ara Faaliyet Raporu ile yine Genel Sekreterliğimizce hazırlanan Ajans 2018 yılı bütçe taslağı ve çalışma programının Yönetim Kurulumuzun onayına sunulması yer almaktadır.

Yine bugünkü toplantıda Turizm ve Tanıtma Platformunun bölge illerindeki Dünya Mirası Listesinde bulunan ya da Dünya Miras Listesine girmeye aday olan alanların tanıtımına yönelik işbirliği talebi görüşülecektir.

Ayrıca Kırsal alanlarda okuma alışkanlığı ve kültürünün artırılabilmesi amacıyla “Okuma Seferberliği” projesinin yürütülmesi de bugün Yönetim Kurulumuzda görüşülecek konulardan biridir. diye konuştu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.