Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ahiler Kalkınma Ajansı Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor

08.05.2017 - 16:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ahiler Kalkınma Ajansı Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor

Ahiler Kalkınma Ajansı Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor” Projesi İkinci Platform Toplantısı Nevşehir’de Gerçekleştirildi
Ahiler Kalkınma Ajansı Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor” Projesi İkinci Platform Toplantısı Nevşehir’de Gerçekleştirildi   Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki mali işbirliği kapsamında geliştirilen Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA-Instrument for Pre Accession)’nın “İnsan Kaynaklarını Geliştirme” bileşeni altında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kayıtlı İstihdamın Teşviki II Hibe Programı uygulanmaktadır. Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen söz konusu hibe programı, Sözleşme Makamı olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülmekte ve izlenmektedir. Programın Operasyon Faydalanıcısı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu’dur.   “Ahiler Kalkınma Ajansı Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor projesi, program kapsamında “Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından yürütülmektedir. Projenin toplam bütçesi 193.744,02 Avro olup, bu tutarın 21,679,96 Avro’luk kısmı Ahiler Kalkınma Ajansı’nın eş finansman katkısıdır.   Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kayıtlı İstihdamın Teşviki II Hibe Programı’na sunulan “Ahiler Kalkınma Ajansı Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor” projesi başarılı bulunarak 1 Temmuz 2016 itibariyle uygulanmaya başlamıştı.   Proje faaliyetleri çerçevesinde; Nevşehir, Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir illeri Ticaret ve Sanayi Odaları, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlikleri ile SGK, İŞKUR il müdürlükleri tarafından görevlendirilen birer personel, Ajans proje ekibi ve Kırıkkale Üniversitesinden bir öğretim görevlisinin katılımı ile 21 kişiden oluşan Kayıtlı İstihdamın Teşviki Platformu kuruldu.   İlk platform toplantısı 28 Temmuz 2016 tarihinde Nevşehir’de gerçekleştirildi. Kayıtlı İstihdamın Teşviki Platformu ikinci toplantısı ise 04 Mayıs 2017 Perşembe günü Nevşehir’e bağlı Uçhisar Beldesi’nde bulunan bir otelde yapıldı.  
Ahiler Kalkınma Ajansı Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor” Projesi İkinci Platform Toplantısı Nevşehir’de Gerçekleştirildi

Ahiler Kalkınma Ajansı Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor” Projesi İkinci Platform Toplantısı Nevşehir’de Gerçekleştirildi

 

Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki mali işbirliği kapsamında geliştirilen Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA-Instrument for Pre Accession)’nın “İnsan Kaynaklarını Geliştirme” bileşeni altında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kayıtlı İstihdamın Teşviki II Hibe Programı uygulanmaktadır. Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen söz konusu hibe programı, Sözleşme Makamı olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülmekte ve izlenmektedir. Programın Operasyon Faydalanıcısı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu’dur.

 

“Ahiler Kalkınma Ajansı Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor projesi, program kapsamında “Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından yürütülmektedir. Projenin toplam bütçesi 193.744,02 Avro olup, bu tutarın 21,679,96 Avro’luk kısmı Ahiler Kalkınma Ajansı’nın eş finansman katkısıdır.

 

Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kayıtlı İstihdamın Teşviki II Hibe Programı’na sunulan “Ahiler Kalkınma Ajansı Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor” projesi başarılı bulunarak 1 Temmuz 2016 itibariyle uygulanmaya başlamıştı.

 

Proje faaliyetleri çerçevesinde; Nevşehir, Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir illeri Ticaret ve Sanayi Odaları, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlikleri ile SGK, İŞKUR il müdürlükleri tarafından görevlendirilen birer personel, Ajans proje ekibi ve Kırıkkale Üniversitesinden bir öğretim görevlisinin katılımı ile 21 kişiden oluşan Kayıtlı İstihdamın Teşviki Platformu kuruldu.

 

İlk platform toplantısı 28 Temmuz 2016 tarihinde Nevşehir’de gerçekleştirildi. Kayıtlı İstihdamın Teşviki Platformu ikinci toplantısı ise 04 Mayıs 2017 Perşembe günü Nevşehir’e bağlı Uçhisar Beldesi’nde bulunan bir otelde yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.