MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ahilik haftası 16-22 Eylül tarihlerinde kutlanacak

GÜNCEL 28.08.2019 - 11:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ahilik haftası 16-22 Eylül tarihlerinde kutlanacak

Ahilik haftası kutlamaları Nevşehir’de 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
  NEVŞEHİR(MHA) Ahilik haftası kutlamaları Nevşehir’de 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.  Nevşehir Valiliğinin yanı sıra Nevşehir esnaf sanatkarlar odaları birlik başkanlığı, Gümrük ve Ticaret İl Müdürlüğü, Nevşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kültür ve turizm müdürlüğü, gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi odası, esnaf sanatkarlar kredi kefalet kooperatifinin de komite üyesi bulunduğu kutlama komitesinin kararlarına göre Ahilik haftası kutlama programı 16 Eylül günü Saat 10.30’da Valilik önündeki Atatürk anıtına çelenklerin konulması ile başlayacak.  Aynı gün oluşturulan heyet önce Nevşehir Valiliğini daha sonra ise Nevşehir belediyesini ziyaret edecekler.    17 Eylül Salı günü Ahilik haftası toplantısı yapılacak. 18 Eylül günü Nevşehir Anadolu Mesleki Eğitim Okulunda Şed kuşanma törenin ardından ilin ahisine, çırağına ve kalfasına belgeleri takdim edilecek. Ahilik pilavı dağıtımının ardından 19 Eylül Perşembe günü Vali, belediye başkanı, birlik başkanının da yer aldığı heyet esnaf ziyaretlerinde bulunacak.   20 Eylül Cuma günü merkez Alibey, Bekir Efendi ve Yeni Sanayi camilerinde Şehitlerimiz, ebediyete intikal etmiş esnaf ve sanatkarlar anısına bir mevlidi şerif okutulacak.
Ahilik haftası kutlamaları Nevşehir’de 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ahilik haftası kutlamaları Nevşehir’de 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 


Nevşehir Valiliğinin yanı sıra Nevşehir esnaf sanatkarlar odaları birlik başkanlığı, Gümrük ve Ticaret İl Müdürlüğü, Nevşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kültür ve turizm müdürlüğü, gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi odası, esnaf sanatkarlar kredi kefalet kooperatifinin de komite üyesi bulunduğu kutlama komitesinin kararlarına göre Ahilik haftası kutlama programı 16 Eylül günü Saat 10.30’da Valilik önündeki Atatürk anıtına çelenklerin konulması ile başlayacak. 
Aynı gün oluşturulan heyet önce Nevşehir Valiliğini daha sonra ise Nevşehir belediyesini ziyaret edecekler. 

 

17 Eylül Salı günü Ahilik haftası toplantısı yapılacak.


18 Eylül günü Nevşehir Anadolu Mesleki Eğitim Okulunda Şed kuşanma törenin ardından ilin ahisine, çırağına ve kalfasına belgeleri takdim edilecek. Ahilik pilavı dağıtımının ardından 19 Eylül Perşembe günü Vali, belediye başkanı, birlik başkanının da yer aldığı heyet esnaf ziyaretlerinde bulunacak.

 

20 Eylül Cuma günü merkez Alibey, Bekir Efendi ve Yeni Sanayi camilerinde Şehitlerimiz, ebediyete intikal etmiş esnaf ve sanatkarlar anısına bir mevlidi şerif okutulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.