MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ahmet Şafak konserinin biletine izdiham

NEVŞEHİR 18.02.2020 - 14:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ahmet Şafak konserinin biletine izdiham

Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Ahmet Şafak konserinin biletlerine yoğun talep var. İnsanlar bilet alabilmek için adeta birbirleri ile yarışıyor.
Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Ahmet Şafak konserinin biletlerine yoğun talep var. İnsanlar bilet alabilmek için adeta birbirleri ile yarışıyor.     Nevşehir’in en aktif teşkilatlanmasını bünyesinde bulunduran Ülkü Ocakları, sevilen sanatçı Ahmet Şafak konserine hazırlanıyor.   Bu konser için il genelinde hummalı bir bilet satışı yapan ülkücüler, neredeyse her noktada insanlara bilet satıyor. Geçtiğimiz günlerde satışı başlayan biletlerin yüzde 80’lik bir kısmı satılmış durumda.     Başkan'dan tavsiye; Tükenmeden alın “Biletler tükenmeden satış noktalarından vatandaşlara alın” tavsiyesinde bulunan Nevşehir Ülkü Ocakları Ali Türker, Her platformda yerini alan Nevşehir Ülkü Ocaklarımız bu kez Ahmet Şafak Konserine hazırlanıyor. Nevşehir tarihinin en büyük konserine tanıklık edeceğiz. 29 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 19:23’de yapılacak olan bu dev konsere şehrimizden yoğun bir talep var. Biletlerimiz tükenme noktasına geldi. İnsanlar biletlerin tükeneceği korkusu ile fazla almaya başladı. An itibari ile biletlerimizin yüzde 80’i satılmış durumda. Konsere önümüzde 10 günlük bir süre var. Vatandaşlarımızdan tavsiyem biletlerini tükenmeden satış noktalarından almalarıdır. Şehrimizde 7 bilet satış noktası bulunuyor. Bunlar 15 Temmuz Mahallesinde ki Oto Tem, Dastini bebe, Köftedokya Eras, Kocaçay Komagene, N’Osteria Cafe, Naturel Parfüm ve SE-FA İletişimdir.” dedi.  
Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Ahmet Şafak konserinin biletlerine yoğun talep var. İnsanlar bilet alabilmek için adeta birbirleri ile yarışıyor.

Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Ahmet Şafak konserinin biletlerine yoğun talep var. İnsanlar bilet alabilmek için adeta birbirleri ile yarışıyor.  

 

Nevşehir’in en aktif teşkilatlanmasını bünyesinde bulunduran Ülkü Ocakları, sevilen sanatçı Ahmet Şafak konserine hazırlanıyor.

 

Bu konser için il genelinde hummalı bir bilet satışı yapan ülkücüler, neredeyse her noktada insanlara bilet satıyor. Geçtiğimiz günlerde satışı başlayan biletlerin yüzde 80’lik bir kısmı satılmış durumda.

 

 

Başkan'dan tavsiye; Tükenmeden alın

“Biletler tükenmeden satış noktalarından vatandaşlara alın” tavsiyesinde bulunan Nevşehir Ülkü Ocakları Ali Türker, Her platformda yerini alan Nevşehir Ülkü Ocaklarımız bu kez Ahmet Şafak Konserine hazırlanıyor. Nevşehir tarihinin en büyük konserine tanıklık edeceğiz. 29 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 19:23’de yapılacak olan bu dev konsere şehrimizden yoğun bir talep var. Biletlerimiz tükenme noktasına geldi. İnsanlar biletlerin tükeneceği korkusu ile fazla almaya başladı. An itibari ile biletlerimizin yüzde 80’i satılmış durumda. Konsere önümüzde 10 günlük bir süre var. Vatandaşlarımızdan tavsiyem biletlerini tükenmeden satış noktalarından almalarıdır. Şehrimizde 7 bilet satış noktası bulunuyor. Bunlar 15 Temmuz Mahallesinde ki Oto Tem, Dastini bebe, Köftedokya Eras, Kocaçay Komagene, N’Osteria Cafe, Naturel Parfüm ve SE-FA İletişimdir.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.