Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Gençlik, Acıgöl'de Camileri Temizledi

İLÇELER 14.05.2018 - 22:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Gençlik, Acıgöl'de Camileri Temizledi

AK Parti Acıgöl Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı tarafından Acıgöl’deki camiler temizlendi.
  AK Parti Acıgöl Gençlik Kolları İlçe Başkanı Erhan Sevim, yaptığı açıklamada, Ramazan ayının İlk Teravih namazının kılınması  dolayısıyla bir çalışma yapmaya karar verdiklerini kaydeden Sevim, "Gençlerimiz büyük bir zevkle Acıgöl’deki camilerimizi temizledi. Böyle bir çalışmayla gençlerimiz manevi huzuru tattılar" dedi.    Güzel bir iş çıkartıldığını anlatan Sevim, "Gençler bir yandan elektrik süpürgesi ile caminin halılarını temizlerken bir yandan da temizlik bezleri ile cami eşyalarını sildi. İnşallah ileride de benzer çalışmalar yaparız. Bu davranışın tüm gençlere örnek olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
AK Parti Acıgöl Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı tarafından Acıgöl’deki camiler temizlendi.

 

AK Parti Acıgöl Gençlik Kolları İlçe Başkanı Erhan Sevim, yaptığı açıklamada, Ramazan ayının İlk Teravih namazının kılınması  dolayısıyla bir çalışma yapmaya karar verdiklerini kaydeden Sevim, "Gençlerimiz büyük bir zevkle Acıgöl’deki camilerimizi temizledi. Böyle bir çalışmayla gençlerimiz manevi huzuru tattılar" dedi. 

 

Güzel bir iş çıkartıldığını anlatan Sevim, "Gençler bir yandan elektrik süpürgesi ile caminin halılarını temizlerken bir yandan da temizlik bezleri ile cami eşyalarını sildi. İnşallah ileride de benzer çalışmalar yaparız. Bu davranışın tüm gençlere örnek olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.