Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Gençlik Nöbete Devam Ediyor

SİYASET 10.08.2016 - 12:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Gençlik Nöbete Devam Ediyor

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar ve yönetim kurulu üyeleri Diriliş meydanını biran olsun terk etmiyorlar.
    AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar ve yönetim kurulu üyeleri Diriliş meydanını biran olsun terk etmiyorlar.   15 Temmuz tarihinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından yapılan darbe girişiminin ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de devam eden demokrasi nöbetlerinde AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar ve yönetim kurulu üyeleri demokrasi nöbetinde nöbet tutmaya devam ediyorlar.   AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar yaptığı açıklamada 15 Temmuz tarihinden itibaren meydanlarda olduklarını ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan evlerine dönün artık diyene kadar meydanlarda nöbet tutmaya devam edeceklerini kaydetti. Yanar, “ AK Parti Gençlik Kolları olarak demokrasi nöbetimize devam ediyoruz. İlk gün ki aşkla bugünde nöbetimizi tamamladık. Demokrasi nöbetlerinde her daim meydanları biran olsun boş bırakmayan tüm genç kardeşlerimize teşekkür ederim” dedi. 
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar ve yönetim kurulu üyeleri Diriliş meydanını biran olsun terk etmiyorlar.

 

 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar ve yönetim kurulu üyeleri Diriliş meydanını biran olsun terk etmiyorlar.

 

15 Temmuz tarihinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından yapılan darbe girişiminin ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de devam eden demokrasi nöbetlerinde AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar ve yönetim kurulu üyeleri demokrasi nöbetinde nöbet tutmaya devam ediyorlar.

 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar yaptığı açıklamada 15 Temmuz tarihinden itibaren meydanlarda olduklarını ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan evlerine dönün artık diyene kadar meydanlarda nöbet tutmaya devam edeceklerini kaydetti. Yanar, “ AK Parti Gençlik Kolları olarak demokrasi nöbetimize devam ediyoruz. İlk gün ki aşkla bugünde nöbetimizi tamamladık. Demokrasi nöbetlerinde her daim meydanları biran olsun boş bırakmayan tüm genç kardeşlerimize teşekkür ederim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.