Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Gençlik Toplantılarına Devam Ediyor

SİYASET 12.07.2016 - 09:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Gençlik Toplantılarına Devam Ediyor

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından İl Başkanlığı toplantı salonunda haftalık olağan toplantısı yapıldı.
  AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından İl Başkanlığı toplantı salonunda haftalık olağan toplantısı yapıldı.   AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar başkanlığında düzenlenen toplantıya gençlik kollarının büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmazken toplantıda Ramazan ayında yapılan faaliyetler görüşüldü. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar, “ AK Parti Gençlik Kolları olarak Ramazan ayında da her yıl olduğu gibi yoğun bir şekilde çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Gençlik Kolları olarak Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırmış olduğumuz gibi iftar programları düzenleyerek aileler ile buluştuk. Ramazan ayında da büyük bir fedakarlık örneği göstermiş olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabi ki bundan sonra da çeşitli faaliyetlerimiz olacak. Bizler AK gençlik olarak durmadan yılmadan çalışacağız” diye konuştu.   AK Parti Gençlik Kolları toplantısı karşılıklı fikir alışverişi ile devam etti. 
AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından İl Başkanlığı toplantı salonunda haftalık olağan toplantısı yapıldı.

 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından İl Başkanlığı toplantı salonunda haftalık olağan toplantısı yapıldı.

 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar başkanlığında düzenlenen toplantıya gençlik kollarının büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmazken toplantıda Ramazan ayında yapılan faaliyetler görüşüldü. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar, “ AK Parti Gençlik Kolları olarak Ramazan ayında da her yıl olduğu gibi yoğun bir şekilde çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Gençlik Kolları olarak Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırmış olduğumuz gibi iftar programları düzenleyerek aileler ile buluştuk. Ramazan ayında da büyük bir fedakarlık örneği göstermiş olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabi ki bundan sonra da çeşitli faaliyetlerimiz olacak. Bizler AK gençlik olarak durmadan yılmadan çalışacağız” diye konuştu.

 

AK Parti Gençlik Kolları toplantısı karşılıklı fikir alışverişi ile devam etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.