Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Gençlik, Ülkü Ocaklarını Ziyaret Etti

SİYASET 25.01.2018 - 10:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Gençlik, Ülkü Ocaklarını Ziyaret Etti

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve beraberinde ki heyet, Nevşehir Ülkü Ocağını ziyaret ederek Başkan Ali Türker’e hayırlı olsun temennisinde bulundu.
  Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Nevşehir sorunlarının yanı sıra milli birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ise nazik ziyaretlerinden ötürü AK Partili heyete teşekkür etti.   Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, “güzel muhabbetlerin ortamı olan Ülkü Ocaklarında yeni Başkan Ali Türker ile görüştük. Gündem hakkında sohbetler ettik. Başta Ali Türker ve tüm ülkücülere misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve beraberinde ki heyet, Nevşehir Ülkü Ocağını ziyaret ederek Başkan Ali Türker’e hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Nevşehir sorunlarının yanı sıra milli birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ise nazik ziyaretlerinden ötürü AK Partili heyete teşekkür etti.

 

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, “güzel muhabbetlerin ortamı olan Ülkü Ocaklarında yeni Başkan Ali Türker ile görüştük. Gündem hakkında sohbetler ettik. Başta Ali Türker ve tüm ülkücülere misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.