Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Gençlikten 1 Mayıs kutlama ziyaretleri

SİYASET 02.05.2020 - 10:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Gençlikten 1 Mayıs kutlama ziyaretleri

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri 1 Mayıs emek ve dayanışma gününü kutladılar.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri 1 Mayıs emek ve dayanışma gününü kutladılar.   AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker ve beraberindeki Nevşehir Devlet Hastanesinde çalışan sağlık çalışanlarına gün dolayısıyla çeşitli hediyelerde sundular.   Başkan Türker, “Salgının yol açtığı, ülkemizin her bir ferdinin mücadele ettiği şu günlerde büyük bir özveri ile görev yapan sağlık emekçilerimiz başta olmak üzere, temel ihtiyaç alanlarında alın teri döken tüm kıymetli emekçilerimizin 1Mayıs emek ve dayanışma günlerini içtenlikle kutluyoruz” açıklamasında bulundu.
AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri 1 Mayıs emek ve dayanışma gününü kutladılar.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri 1 Mayıs emek ve dayanışma gününü kutladılar.

 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker ve beraberindeki Nevşehir Devlet Hastanesinde çalışan sağlık çalışanlarına gün dolayısıyla çeşitli hediyelerde sundular.

 

Başkan Türker, “Salgının yol açtığı, ülkemizin her bir ferdinin mücadele ettiği şu günlerde büyük bir özveri ile görev yapan sağlık emekçilerimiz başta olmak üzere, temel ihtiyaç alanlarında alın teri döken tüm kıymetli emekçilerimizin 1Mayıs emek ve dayanışma günlerini içtenlikle kutluyoruz” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.