Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ak Kadınlar Çayda Buluştu

SİYASET 17.02.2017 - 11:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ak Kadınlar Çayda Buluştu

Nevşehir’de kadınlar AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği çayda bir araya geldi.
Nevşehir’de kadınlar AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği çayda bir araya geldi.   Nevşehir Dostluk ve Kardeşlik Parkı’nda AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla yapılan çaya Nevşehirli kadınlar büyük ilgi gösterdi.   AK Parti Kadın Kolları'nın faaliyetlerinin değerlendirildiği çay partisinde konuşan AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, kadınların sosyal ve siyasi yaşamda yer almaları gerektiğini belirtti. AK Parti’ye gönül veren kadınlara büyük görevler düştüğünü ifade eden Kutlar, kadın kollarının çalışmalarıyla bütün teşkilatlara yön verdiğini söyledi.   Kadınların hem hayatta hem de teşkilat içerisinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Kutlar; “Annelerimizin ve eşlerimizin destekleri olmasa bizlerde bugünlere gelemezdik. Kadınlarımızın evlerimizde, hayatlarımızda ve siyasetimizde yerleri çok büyüktür” dedi.   Öte yandan Nevşehir’de yaşayan mülteci kadınların sorunlarına da değinen Nihal Kutlar, bir ve beraber el ele vererek kadınların sorularına ortak sorunlar üreteceklerini sözlerine ekledi.  
Nevşehir’de kadınlar AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği çayda bir araya geldi.

Nevşehir’de kadınlar AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği çayda bir araya geldi.

 

Nevşehir Dostluk ve Kardeşlik Parkı’nda AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla yapılan çaya Nevşehirli kadınlar büyük ilgi gösterdi.

 

AK Parti Kadın Kolları'nın faaliyetlerinin değerlendirildiği çay partisinde konuşan AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, kadınların sosyal ve siyasi yaşamda yer almaları gerektiğini belirtti. AK Parti’ye gönül veren kadınlara büyük görevler düştüğünü ifade eden Kutlar, kadın kollarının çalışmalarıyla bütün teşkilatlara yön verdiğini söyledi.

 

Kadınların hem hayatta hem de teşkilat içerisinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Kutlar; “Annelerimizin ve eşlerimizin destekleri olmasa bizlerde bugünlere gelemezdik. Kadınlarımızın evlerimizde, hayatlarımızda ve siyasetimizde yerleri çok büyüktür” dedi.

 

Öte yandan Nevşehir’de yaşayan mülteci kadınların sorunlarına da değinen Nihal Kutlar, bir ve beraber el ele vererek kadınların sorularına ortak sorunlar üreteceklerini sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.