Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Kadınlar Diş Hekimleri Gününü Kutladı

SİYASET 23.11.2017 - 22:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Kadınlar Diş Hekimleri Gününü Kutladı

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve beraberindekiler Diş Hekimleri günü dolayısıyla Diş Hastanesini ziyaret etti.
  AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve yönetim kurulu üyeleri Diş Hekimleri günü dolayısıyla Diş Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi Başhekimi İlkay Akün’ü ziyaret ettiler. Bilgiç ve beraberindekiler Başhekim İlkay Akün’ün bu anlamlı gününü kutlarken kendisine karanfil hediye ettiler. Başhekim İlkay Akün ise nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve yönetimine teşekkür etti.   AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra ise Diş Hastanesinde görev yapan diş hekimlerini ziyaret ederek günlerini kutladı karanfil hediye ettiler.         
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve beraberindekiler Diş Hekimleri günü dolayısıyla Diş Hastanesini ziyaret etti.

 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve yönetim kurulu üyeleri Diş Hekimleri günü dolayısıyla Diş Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi Başhekimi İlkay Akün’ü ziyaret ettiler. Bilgiç ve beraberindekiler Başhekim İlkay Akün’ün bu anlamlı gününü kutlarken kendisine karanfil hediye ettiler. Başhekim İlkay Akün ise nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve yönetimine teşekkür etti.

 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra ise Diş Hastanesinde görev yapan diş hekimlerini ziyaret ederek günlerini kutladı karanfil hediye ettiler. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.