Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti A. Adayı Ateşok Yaşlılar Haftası Mesajı Yayımladı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2015 - 11:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti A. Adayı Ateşok Yaşlılar Haftası Mesajı Yayımladı

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurcan Ateşok Deveci, Yaşlılar Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Dr. Nurcan Ateşok Deveci 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. Ateşok yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti; ‘’Bizleri bugünlere hazırlayan ve geleceğimize taşıyan büyüklerimiz, bizlerin en kıymetli hazineleridir. Onların günlük hayatını ve yaşama uyum sağlamalarını kolaylaştırmak bizlerin asli görevleri arasında olmalıdır. Hükümetimiz bu anlayışla yaşlılarımıza, sağlıklı, huzurlu ve ferah bir yaşam sürmesini temin etmek için birçok düzenlemeyi hayata geçirmiş olup, bu konuda yeni politikalar üretmeye devam etmektedir.  Bizleri ‘Vatana Millete Hayırlı Evlat Olasın’ duaları ile yetiştiren büyüklerimizin ellerinden öpüyor, Yaşlılar Haftası’nı kutluyorum.’’ Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurcan Ateşok Deveci, Yaşlılar Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Dr. Nurcan Ateşok Deveci 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. Ateşok yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti;
‘’Bizleri bugünlere hazırlayan ve geleceğimize taşıyan büyüklerimiz, bizlerin en kıymetli hazineleridir. Onların günlük hayatını ve yaşama uyum sağlamalarını kolaylaştırmak bizlerin asli görevleri arasında olmalıdır. Hükümetimiz bu anlayışla yaşlılarımıza, sağlıklı, huzurlu ve ferah bir yaşam sürmesini temin etmek için birçok düzenlemeyi hayata geçirmiş olup, bu konuda yeni politikalar üretmeye devam etmektedir.  Bizleri ‘Vatana Millete Hayırlı Evlat Olasın’ duaları ile yetiştiren büyüklerimizin ellerinden öpüyor, Yaşlılar Haftası’nı kutluyorum.’’



Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.