Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Aday Adayı Ekici, KADEM’i Ziyaret Etti

SİYASET 12.05.2018 - 13:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Aday Adayı Ekici, KADEM’i Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Cengiz Ekici, Kadın ve Demokrasi Derneği İl Temsilcisi İlkay Akün’ü ziyaret etti.
  AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Cengiz Ekici seçim çalışmalarına sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek devam ediyor. Ekici bu kapsamda KADEM Temsilcisi İlkay Akün’ü ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Ekici burada yaptığı açıklamada, “Kadınlar toplumumuzun temel taşlarıdır. Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Nevşehir Temsilciliğini ziyaret edip kadınların sorunları ve projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundum. Misafirperverliği için İlkay Akün ve yönetimine teşekkür eder çalışmalarında basarılar dilerim. Her zaman yanlarında olacağız” dedi.   KADEM Temsilcisi İlkay Akün’de ziyaretlerinden dolayı AK Parti Aday Adayı Cengiz Ekici’ye teşekkür ederken aday adalık sürecinde başarılar diledi.
AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Cengiz Ekici, Kadın ve Demokrasi Derneği İl Temsilcisi İlkay Akün’ü ziyaret etti.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Cengiz Ekici seçim çalışmalarına sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek devam ediyor. Ekici bu kapsamda KADEM Temsilcisi İlkay Akün’ü ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Ekici burada yaptığı açıklamada, “Kadınlar toplumumuzun temel taşlarıdır. Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Nevşehir Temsilciliğini ziyaret edip kadınların sorunları ve projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundum. Misafirperverliği için İlkay Akün ve yönetimine teşekkür eder çalışmalarında basarılar dilerim. Her zaman yanlarında olacağız” dedi.

 

KADEM Temsilcisi İlkay Akün’de ziyaretlerinden dolayı AK Parti Aday Adayı Cengiz Ekici’ye teşekkür ederken aday adalık sürecinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.