Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Aday Adayı Ensonra İl Başkanlığını Ziyaret Etti

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2015 - 14:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Aday Adayı Ensonra İl Başkanlığını Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ensonra, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ensonra, AK Parti İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı yönetimi ile bir araya gelerek 7 Haziran 22015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde niçin aday adayı olduğunu ve hazırlamış olduğu projelerini burada partililer ile paylaştı. Ensonra, ‘’ Öncelikle sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. AK Parti Kozaklı İlçe Başkanlığı görevini üç dönemdir başarı ile yaptığımı düşünüyorum. Siyasetin içerisinden geldiğim için parti işleyişini en iyi bilenlerden bir tanesiyim. Siyasetin içerisinde olduğum için de Nevşehir’in sorunlarını yakından biliyorum. Tabi ki ben şunu iade etmeliyim ki AK Parti iktidarımız boyunca Nevşehir’e her zaman hizmetlerin en iyisi gelmiştir. Bende bu hizmetlerin bir parçası olmak için, Nevşehir’imize hizmet etmek için aday adayı oldum. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler, şehrimize, ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ şeklinde konuştu. AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, AK Parti Aday Adayı Ahmet Ensonra’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederken aday adaylığı süresince yapacağı çalışmalarda başarılar dileğinde bulundular. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ensonra, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ensonra, AK Parti İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı yönetimi ile bir araya gelerek 7 Haziran 22015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde niçin aday adayı olduğunu ve hazırlamış olduğu projelerini burada partililer ile paylaştı. Ensonra, ‘’ Öncelikle sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. AK Parti Kozaklı İlçe Başkanlığı görevini üç dönemdir başarı ile yaptığımı düşünüyorum. Siyasetin içerisinden geldiğim için parti işleyişini en iyi bilenlerden bir tanesiyim. Siyasetin içerisinde olduğum için de Nevşehir’in sorunlarını yakından biliyorum. Tabi ki ben şunu iade etmeliyim ki AK Parti iktidarımız boyunca Nevşehir’e her zaman hizmetlerin en iyisi gelmiştir. Bende bu hizmetlerin bir parçası olmak için, Nevşehir’imize hizmet etmek için aday adayı oldum. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler, şehrimize, ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ şeklinde konuştu.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, AK Parti Aday Adayı Ahmet Ensonra’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederken aday adaylığı süresince yapacağı çalışmalarda başarılar dileğinde bulundular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.