Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Aday Adayı Ensonra, Lale Haberi Ziyaret Etti

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2015 - 08:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Aday Adayı Ensonra, Lale Haberi Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ensonra Nevşehir’de Haberin Merkezi w.lalehaber.com internet gazetesini ziyaret etti. AK Parti’den Nevşehir Milletvekili Aday Adaylık müracaatında bulunan Ahmet Ensonra, Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesini ziyaret etti. Ensonra, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde partimizden aday adaylık müracaatında bulundum. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25. Dönem milletvekilliği genel seçimlerinden sonra ülkemizin içerisinde bulunmuş olduğu ortamı hepimiz görüyoruz Tüm siyasi partiler bir araya gelerek AK Parti’nin hükümet kurmasını engellediler. Ama AK Parti son 13 yılda yapmış olduğu icraatlar ile Türkiye’nin kalkınması için gecesini gündüzüne katan bir siyasi partidir. Umut ediyorum ki 1 Kasım seçimlerinden sonra ülkemiz içerisinde bulunmuş olduğumuz bu durumdan AK Parti’nin iktidar olması ile düzelecektir. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri ülkemize, ilimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu arada www.lalehaber.com internet gazetesinin de yeni yerinin hayırlı olmasını dilerim’’ şeklinde konuştu. Lale Haber sahibi ve koordinatörü Coşkun Sağlamdin ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ensonra’ya teşekkür ederken aday adaylığı çalışmalarında da başarılar diledi.   

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ensonra Nevşehir’de Haberin Merkezi w.lalehaber.com internet gazetesini ziyaret etti.

AK Parti’den Nevşehir Milletvekili Aday Adaylık müracaatında bulunan Ahmet Ensonra, Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesini ziyaret etti. Ensonra, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde partimizden aday adaylık müracaatında bulundum. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25. Dönem milletvekilliği genel seçimlerinden sonra ülkemizin içerisinde bulunmuş olduğu ortamı hepimiz görüyoruz Tüm siyasi partiler bir araya gelerek AK Parti’nin hükümet kurmasını engellediler. Ama AK Parti son 13 yılda yapmış olduğu icraatlar ile Türkiye’nin kalkınması için gecesini gündüzüne katan bir siyasi partidir. Umut ediyorum ki 1 Kasım seçimlerinden sonra ülkemiz içerisinde bulunmuş olduğumuz bu durumdan AK Parti’nin iktidar olması ile düzelecektir. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri ülkemize, ilimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu arada www.lalehaber.com internet gazetesinin de yeni yerinin hayırlı olmasını dilerim’’ şeklinde konuştu.

Lale Haber sahibi ve koordinatörü Coşkun Sağlamdin ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ensonra’ya teşekkür ederken aday adaylığı çalışmalarında da başarılar diledi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.