Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Aday Adayı Hakkında Suç Duyurusunda Bulunduk

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2015 - 18:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Aday Adayı Hakkında Suç Duyurusunda Bulunduk

AK Parti’den Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olan o isim için lalehaber olarak suç duyurusunda bulunduk. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak 24 Şubat 2015 tarihinde yayınlamış olduğumuz ‘’ Nevşehir’de AK Parti’den Bu İsim Milletvekili Adayı Olamıyor’’ isimli haberimize karşın AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olan Yücel Menekşe 28 Şubat 2015 tarihinde yapılan temayül yoklamasına Genel Merkez tarafından dahil edilmemişti. www.lalehaber.com Haber Sitesi olarak yapmış olduğumuz bu haber karşısında AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olan şahıs olan Yücel Menekşe telefon ile 26 Şubat 2015 Perşembe günü saat 11.50’de kendisine ait olan iş yeri telefonunda bizzat arayarak tarafımıza ağza alınmayacak küfürler etmiş ve sizlere kim olduğumu göstereceği diye tehditler yağdırmıştır. www.lalehaber.com Haber sitesi olarak amacımız sadece Nevşehir Kamuoyunu bilgilendirmek olduğunu ve kamuoyunu bilgilendirilmek suretiyle yapmış olduğumuz bu haber karşısında şahsına ait hiçbir şekilde küfür hakaret içermeyen haberimize karşı ‘’ TÜRK MİLLETİNİN EN BÜYÜK KUTSAL VARLIĞI OLAN ANALARIMIZA’’ edilen küfür karşısında sessiz kalmayarak Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat ederek ‘’Kutsal Varlığımızı Hiçe Sayan’’ AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı olan şahsa suç duyurusunda bulunmuş bulunmaktayız. Kamuoyuna saygı ile sunarız. Takdir Yüce Milletimizin ve Türk Adaletinin 24 Şubat 2015 tarihinde yayınlamış olduğumuz işte o haberimiz;  http://www.lalehaber.com/haberdetay/Nevsehirde-AK-Partiden-Bu-Isim-Milletvekili-Adayi-Olamiyor/6541  

AK Parti’den Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olan o isim için lalehaber olarak suç duyurusunda bulunduk.

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak 24 Şubat 2015 tarihinde yayınlamış olduğumuz ‘’ Nevşehir’de AK Parti’den Bu İsim Milletvekili Adayı Olamıyor’’ isimli haberimize karşın AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olan Yücel Menekşe 28 Şubat 2015 tarihinde yapılan temayül yoklamasına Genel Merkez tarafından dahil edilmemişti.
www.lalehaber.com Haber Sitesi olarak yapmış olduğumuz bu haber karşısında AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olan şahıs olan Yücel Menekşe telefon ile 26 Şubat 2015 Perşembe günü saat 11.50’de kendisine ait olan iş yeri telefonunda bizzat arayarak tarafımıza ağza alınmayacak küfürler etmiş ve sizlere kim olduğumu göstereceği diye tehditler yağdırmıştır.

www.lalehaber.com Haber sitesi olarak amacımız sadece Nevşehir Kamuoyunu bilgilendirmek olduğunu ve kamuoyunu bilgilendirilmek suretiyle yapmış olduğumuz bu haber karşısında şahsına ait hiçbir şekilde küfür hakaret içermeyen haberimize karşı ‘’ TÜRK MİLLETİNİN EN BÜYÜK KUTSAL VARLIĞI OLAN ANALARIMIZA’’ edilen küfür karşısında sessiz kalmayarak Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat ederek ‘’Kutsal Varlığımızı Hiçe Sayan’’ AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı olan şahsa suç duyurusunda bulunmuş bulunmaktayız. Kamuoyuna saygı ile sunarız.


Takdir Yüce Milletimizin ve Türk Adaletinin

24 Şubat 2015 tarihinde yayınlamış olduğumuz işte o haberimiz;

 http://www.lalehaber.com/haberdetay/Nevsehirde-AK-Partiden-Bu-Isim-Milletvekili-Adayi-Olamiyor/6541
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.