Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Aday Adayı Kemikli, İl Genel Meclis Başkanı Özgün’ü Ziyaret Etti

SİYASET 03.05.2018 - 21:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Aday Adayı Kemikli, İl Genel Meclis Başkanı Özgün’ü Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Avukat Uğur Kemikli, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün’ü ziyaret etti.
  24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekili seçimlerinde AK Parti’den Nevşehir milletvekili aday adaylık başvurusunda bulunan Avukat Uğur Kemikli Cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Kemikli bu kapsamda İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün’ü ziyaret ederek bir süre sohbet etti.   İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Aday Adayı Kemikli’ye teşekkür etti.
AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Avukat Uğur Kemikli, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün’ü ziyaret etti.

 

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekili seçimlerinde AK Parti’den Nevşehir milletvekili aday adaylık başvurusunda bulunan Avukat Uğur Kemikli Cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Kemikli bu kapsamda İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün’ü ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

 

İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Aday Adayı Kemikli’ye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.