Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Aday Adayı Mahmut Sami Uluer Gençleri Ömer Baba İle Buluşturdu

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2015 - 11:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Aday Adayı Mahmut Sami Uluer Gençleri Ömer Baba İle Buluşturdu

En Genç Ak Parti Nevşehir Milletvekili Av. Mahmut Sami Uluer’ in dün akşamki misafiri Kurtlar Vadisi dizisindeki Ömer Baba karakterindeki Emin Olcay’ dı. Nevşehir’deki bazı gençlik sivil toplum kuruluşlarının da bulunduğu sohbet ile gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Büyük ilgiyle seyredilen filmdeki oynadığı karakter ile toplum üzerinde önemli bir görevi olduğunu vurgulayan Emin Olcay, gençlerin sorusu üzerine canlandırdığı ‘Ömer Baba’ karakteri arasındaki farklar ve benzerliklere de değindi. Olcay, “Ömer Baba gerçekten ulaşılması zor bir tip. Bizde o kadar sabır yok, bizde o kadar hoşgörü yok. Onun gibi olmaya çalışıyorum, diyelim. İnsanız, hatalarımız çok. O ne sabırdır? O ne insanlara saygıdır? O ne güzelliklerdir? Ağzından çıkan her kelimenin bambaşka bir değeri var.” dedi. Tasavvuf ile ilgilendiğini ve çok sevdiği bir konu olduğunun altını çizdi. Gecenin geç saatlerine kadar süren sohbetin ardından Emin Olcay ile fotoğraf çekinen gençler, Nevşehir En Genç Milletvekili Aday Adayı Av. Mahmut Sami Uluer’ e bu güzel buluşma ve birliktelikten dolayı teşekkür etti. Mahmut Sami Uluer ise bu güzel buluşmaların sürekli olacağını ifade etti. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  


En Genç Ak Parti Nevşehir Milletvekili Av. Mahmut Sami Uluer’ in dün akşamki misafiri Kurtlar Vadisi dizisindeki Ömer Baba karakterindeki Emin Olcay’ dı.
Nevşehir’deki bazı gençlik sivil toplum kuruluşlarının da bulunduğu sohbet ile gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Büyük ilgiyle seyredilen filmdeki oynadığı karakter ile toplum üzerinde önemli bir görevi olduğunu vurgulayan Emin Olcay, gençlerin sorusu üzerine canlandırdığı ‘Ömer Baba’ karakteri arasındaki farklar ve benzerliklere de değindi.
Olcay, “Ömer Baba gerçekten ulaşılması zor bir tip. Bizde o kadar sabır yok, bizde o kadar hoşgörü yok. Onun gibi olmaya çalışıyorum, diyelim. İnsanız, hatalarımız çok. O ne sabırdır? O ne insanlara saygıdır? O ne güzelliklerdir? Ağzından çıkan her kelimenin bambaşka bir değeri var.” dedi. Tasavvuf ile ilgilendiğini ve çok sevdiği bir konu olduğunun altını çizdi.
Gecenin geç saatlerine kadar süren sohbetin ardından Emin Olcay ile fotoğraf çekinen gençler, Nevşehir En Genç Milletvekili Aday Adayı Av. Mahmut Sami Uluer’ e bu güzel buluşma ve birliktelikten dolayı teşekkür etti.
Mahmut Sami Uluer ise bu güzel buluşmaların sürekli olacağını ifade etti.



Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.