Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Aday Adayı Yapar Lale Haber’i Ziyaret Etti

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2015 - 14:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Aday Adayı Yapar Lale Haber’i Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yavuz Yapar, Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesini ziyaret etti. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti’den Nevşehir Milletvekili Adayı olabilmek için aday adaylık başvurusunda bulunan Yavuz Yapar, Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesini ziyaret etti. Yapar burada yaptığı açıklamada www.lalehaber.com internet sitesinin yeni yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Yapar, ‘’ 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde AK Parti’den aday adaylık başvurumuzu yapmış bulunuyoruz. Türkiye’de son günlerde artan terör olayları bizleri fazlasıyla derinden üzmüş bulunuyor. Buradan bizlerde terör örgütü PKK’yi bir kez daha lanetliyoruz. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri başata ülkemizde olmak üzere ilimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ şeklinde konuştu. www.lalehaber.com internet gazetesi sahibi ve Genel Koordinatörü Coşkun Sağlamdin ise ziyaretlerinde dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yavuz Yapar’a teşekkür ederken aday adaylık süresince başarılar diledi.   

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yavuz Yapar, Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesini ziyaret etti.

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti’den Nevşehir Milletvekili Adayı olabilmek için aday adaylık başvurusunda bulunan Yavuz Yapar, Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesini ziyaret etti. Yapar burada yaptığı açıklamada www.lalehaber.com internet sitesinin yeni yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Yapar, ‘’ 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde AK Parti’den aday adaylık başvurumuzu yapmış bulunuyoruz. Türkiye’de son günlerde artan terör olayları bizleri fazlasıyla derinden üzmüş bulunuyor. Buradan bizlerde terör örgütü PKK’yi bir kez daha lanetliyoruz. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri başata ülkemizde olmak üzere ilimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ şeklinde konuştu.

www.lalehaber.com internet gazetesi sahibi ve Genel Koordinatörü Coşkun Sağlamdin ise ziyaretlerinde dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yavuz Yapar’a teşekkür ederken aday adaylık süresince başarılar diledi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.