Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Aday Adayı Yapar, Teşkilat Ziyaretlerinde Bulundu

SİYASET 04.05.2018 - 08:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Aday Adayı Yapar, Teşkilat Ziyaretlerinde Bulundu

AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Yavuz Yapar, gerçekleştirilecek temayül yoklaması öncesinde teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor.
  Sürenin kısa olması nedeniyle Nevşehir’in ilçelerini ve belde teşkilatlarını ziyaret etmeye gayret ettiklerini belirten Yapar, "Burada gördüğümüz tablo AK Parti’nin neden yıllardır ülkede tartışmasız lider olduğunun ispatıdır. Birbirine kenetlenmiş heyecanlı kadrolar ve kurumsal teşkilat yapısı bu liderliğin daha uzun süre devam edeceğinin de göstergesi.   AK Parti, yaşlısı, genci, kadını, erkeği ve geçmişten gelen değerleriyle gerçek bir kitle partisidir. Bu yapı her geçen gün daha da büyümekte ve yeni hedeflere doğru açılımını gerçekleştirmektedir.   Aday adayı olarak yaptığım bu ziyaretlerde gördüğüm, AK Parti kadroları heyecanlı ve umutlu. Bizleri bu heyecan ve umutla bağırlarına bastılar, kucakladılar. Kendilerine bu nedenle ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.   Temayül yoklamasının AK Parti ailesi içerisinde bir değerlendirme aracı olduğunu vurgulayan YAPAR, "Elbette çıkacak her türlü sonuca saygılıyız. Bu büyük aile, kendi kriterlerine göre mukayesesini yapacak ve yol gösterici olacak.   Yine ziyaretlerden edindiğim en önemli izlenim, teşkilatımızın, gerek ülke sorunlarına, gerekse de ilimizin hassasiyetlerine olan bağlılığı ve duyarlılığı. Bu da önemli bir kriter.   İşte bahsettiğim bu sebeplerden dolayı kendimi önce Allah’a, sonra Tüm Nevşehir AK Parti teşkilatımızın değerli mensuplarına teslim ediyorum" diye konuştu.    
AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Yavuz Yapar, gerçekleştirilecek temayül yoklaması öncesinde teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Sürenin kısa olması nedeniyle Nevşehir’in ilçelerini ve belde teşkilatlarını ziyaret etmeye gayret ettiklerini belirten Yapar, "Burada gördüğümüz tablo AK Parti’nin neden yıllardır ülkede tartışmasız lider olduğunun ispatıdır. Birbirine kenetlenmiş heyecanlı kadrolar ve kurumsal teşkilat yapısı bu liderliğin daha uzun süre devam edeceğinin de göstergesi.

 

AK Parti, yaşlısı, genci, kadını, erkeği ve geçmişten gelen değerleriyle gerçek bir kitle partisidir. Bu yapı her geçen gün daha da büyümekte ve yeni hedeflere doğru açılımını gerçekleştirmektedir.

 

Aday adayı olarak yaptığım bu ziyaretlerde gördüğüm, AK Parti kadroları heyecanlı ve umutlu. Bizleri bu heyecan ve umutla bağırlarına bastılar, kucakladılar. Kendilerine bu nedenle ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 

Temayül yoklamasının AK Parti ailesi içerisinde bir değerlendirme aracı olduğunu vurgulayan YAPAR, "Elbette çıkacak her türlü sonuca saygılıyız. Bu büyük aile, kendi kriterlerine göre mukayesesini yapacak ve yol gösterici olacak.

 

Yine ziyaretlerden edindiğim en önemli izlenim, teşkilatımızın, gerek ülke sorunlarına, gerekse de ilimizin hassasiyetlerine olan bağlılığı ve duyarlılığı. Bu da önemli bir kriter.

 

İşte bahsettiğim bu sebeplerden dolayı kendimi önce Allah’a, sonra Tüm Nevşehir AK Parti teşkilatımızın değerli mensuplarına teslim ediyorum" diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.