Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Aday Adayı Yurtbilir Ziyaretlerine Devam Ediyor

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2015 - 13:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Aday Adayı Yurtbilir Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Sema Yurtbilir Yavuz seçim çalışmalarına Acıgöl ilçe teşkilatını ziyaret ederek devam etti.   AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Sema Yurtbilir Yavuz seçim dün başlamış olduğu Hacıbektaş ve Gülşehir İlçe Başkanlıkları ziyaretine bugün Acıgöl İlçe Başkanlığını ziyaret ederek sürdürdü.  AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül ve partiler ile bir araya gelen Yurtbilir burada AK Parti’den neden aday adayı olduğunu, projelerini, milletvekili adayı gösterilip parlamentoda Nevşehir’i temsil etmesi halinde de yapılacak çalışmalar hakkına partililere bilgiler verdi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yurtbilir ziyaretlerine bugün Ürgüp İlçe Başkanlığı ile devam edecek.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Sema Yurtbilir Yavuz seçim çalışmalarına Acıgöl ilçe teşkilatını ziyaret ederek devam etti.
 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Sema Yurtbilir Yavuz seçim dün başlamış olduğu Hacıbektaş ve Gülşehir İlçe Başkanlıkları ziyaretine bugün Acıgöl İlçe Başkanlığını ziyaret ederek sürdürdü.  AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül ve partiler ile bir araya gelen Yurtbilir burada AK Parti’den neden aday adayı olduğunu, projelerini, milletvekili adayı gösterilip parlamentoda Nevşehir’i temsil etmesi halinde de yapılacak çalışmalar hakkına partililere bilgiler verdi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yurtbilir ziyaretlerine bugün Ürgüp İlçe Başkanlığı ile devam edecek.
 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.