Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Ağustos Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2015 - 15:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Ağustos Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Ağustos ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver başkanlığında yapılan İl Danışma Meclis toplantısına, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları, İl Genel Meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Divan Kurulu'nun oluşumuyla başlayan Danışma Meclisinin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ile ilgili bilgiler veren İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, toplantının Nevşehir adına hayırlara vesile olmasını temenni etti. İl Danışma Meclisi Toplantısında daha sonra sunumlara geçildi. İl Gençlik Kolları adına Teşkilat Başkanı Ahmet Dolaşmaz, İl Kadın Kolları adına Halkla İlişkiler Başkanı Nurdane Çimen, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver birer sunum yaptı. AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk’ünde birer konuşma yaptığı Ağustos ayı İl Danışma Meclis Toplantısı soru cevap kısmı ile sona erdi.  

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Ağustos ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver başkanlığında yapılan İl Danışma Meclis toplantısına, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları, İl Genel Meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
Divan Kurulu'nun oluşumuyla başlayan Danışma Meclisinin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ile ilgili bilgiler veren İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, toplantının Nevşehir adına hayırlara vesile olmasını temenni etti.

İl Danışma Meclisi Toplantısında daha sonra sunumlara geçildi. İl Gençlik Kolları adına Teşkilat Başkanı Ahmet Dolaşmaz, İl Kadın Kolları adına Halkla İlişkiler Başkanı Nurdane Çimen, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver birer sunum yaptı.
AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk’ünde birer konuşma yaptığı Ağustos ayı İl Danışma Meclis Toplantısı soru cevap kısmı ile sona erdi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.