MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti, 'Akraba Kayırma Partisi' mi oldu?

SİYASET 28.07.2019 - 13:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti, 'Akraba Kayırma Partisi' mi oldu?

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç’in kardeşini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan yarı olimpik havuza cankurtaran olarak aldırması kamuoyu tarafından büyük tepkiyle karşılandı.
  AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç tarafından ağabeyinin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan yarı olimpik havuza aldırılması akıllara AK Parti’nin açılımda yer alan Adalet sözü geldi. Nitekim Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne alınacak olan cankurtaran için başvuru yapanlar arasında bulunan ve BESYO mezunu olduğu öğrenilen genç bir üniversiteli kız öğrencinin önce yapılan yazılı sınavda ardından ise mülakatta da başarılı olmasının ardından cankurtaran olarak alınması beklenirken ne olduysa sınavı kazanan genç üniversiteli kız öğrenci işe alınmayıp AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç’in ağabeyi işe alındı.   AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç’in ve AK Partililerin böylesine bir skandal olaya imza atmasının ardından ise Nevşehir’de kamuoyu tarafından yapılan bu torpil skandalı konuşulmaya başlandı.   Şimdi Lale Haber internet gazetesi olarak AK Partili yöneticilere soruyoruz;   Vatandaşların Nevşehir’de herhangi bir işe girmek için AK Partili bir yakınımı olması lazım?   AK Parti’nin “Adalet” kısmı acaba Akraba Kayırma Partisi olarak mı algılanıyor?   Cankurtaran olmak için AK Parti Kadın Kolları Başkanının kardeşi mi olunması gerekiyor?
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç’in kardeşini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan yarı olimpik havuza cankurtaran olarak aldırması kamuoyu tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç tarafından ağabeyinin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan yarı olimpik havuza aldırılması akıllara AK Parti’nin açılımda yer alan Adalet sözü geldi. Nitekim Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne alınacak olan cankurtaran için başvuru yapanlar arasında bulunan ve BESYO mezunu olduğu öğrenilen genç bir üniversiteli kız öğrencinin önce yapılan yazılı sınavda ardından ise mülakatta da başarılı olmasının ardından cankurtaran olarak alınması beklenirken ne olduysa sınavı kazanan genç üniversiteli kız öğrenci işe alınmayıp AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç’in ağabeyi işe alındı.

 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç’in ve AK Partililerin böylesine bir skandal olaya imza atmasının ardından ise Nevşehir’de kamuoyu tarafından yapılan bu torpil skandalı konuşulmaya başlandı.

 

Şimdi Lale Haber internet gazetesi olarak AK Partili yöneticilere soruyoruz;

 

Vatandaşların Nevşehir’de herhangi bir işe girmek için AK Partili bir yakınımı olması lazım?

 

AK Parti’nin “Adalet” kısmı acaba Akraba Kayırma Partisi olarak mı algılanıyor?

 

Cankurtaran olmak için AK Parti Kadın Kolları Başkanının kardeşi mi olunması gerekiyor?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.