MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Anketleri Ne Kadar Şeffaf

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2013 - 22:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Anketleri Ne Kadar Şeffaf

AK Parti Genel Merkezi tarafından Gülşehir ve Ürgüp ilçelerinde yapılan anketlerin şeffaf olup olmadığı merak konusu. Ürgüp ve Gülşehir ilçelerinde yapılan anketler birebir değil toplum içinde yapılmasından dolayı aday adayları rahatsızlıklarını dile getirdiler. AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan anketlerde vatandaşlar ile birebir görüşmekten ziyade aynı anda iki veya üç kişiye aynı sorunun sorulması ise akıllarda soru işareti bıraktı. Ankete katılan bir vatandaş yanında ki başka bir vatandaşı etkileyerek kendisine yakın olan isimleri yazdırması ise bu ankette dikkatlerden kaçmadı. Ürgüp ilçesinde ve Gülşehir ilçesinde ayrı ayrı 800 kişi ile yapılması planlanan anketin biran önce oldu bittiye getirilerek aynı anda ve kalabalık bir ortamda anketlerin yapılması ise bu konuda ne kadar sağlıklı bir karar verilerek aday belirleme işlemi yapılacak merak konusu. Gülşehir ilçesinde yapılan anketlerde ise yine İlçe Başkanı Kadir Salman başrol oyuncusu olarak ortaya çıktığı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak www.lalehaber.com haber sitesine telefon ve mail ile ulaşan vatandaşlar AK Parti İlçe başkanı Kadir Salman tarafından anketörlerin yönlendirildiğini ve Hakan Yaman ile Rasim Koç ismini destekleyecek belli başlı esnaflara yönlendirdiklerini ilettiler. AK Parti Genel Merkezi ve AK Parti İl Başkanlığı bu yaşanan gelişmeler karşısında ise nasıl bir tavır sergileyecek merak konusu.  
AK Parti Genel Merkezi tarafından Gülşehir ve Ürgüp ilçelerinde yapılan anketlerin şeffaf olup olmadığı merak konusu. Ürgüp ve Gülşehir ilçelerinde yapılan anketler birebir değil toplum içinde yapılmasından dolayı aday adayları rahatsızlıklarını dile getirdiler. AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan anketlerde vatandaşlar ile birebir görüşmekten ziyade aynı anda iki veya üç kişiye aynı sorunun sorulması ise akıllarda soru işareti bıraktı. Ankete katılan bir vatandaş yanında ki başka bir vatandaşı etkileyerek kendisine yakın olan isimleri yazdırması ise bu ankette dikkatlerden kaçmadı.
Ürgüp ilçesinde ve Gülşehir ilçesinde ayrı ayrı 800 kişi ile yapılması planlanan anketin biran önce oldu bittiye getirilerek aynı anda ve kalabalık bir ortamda anketlerin yapılması ise bu konuda ne kadar sağlıklı bir karar verilerek aday belirleme işlemi yapılacak merak konusu.
Gülşehir ilçesinde yapılan anketlerde ise yine İlçe Başkanı Kadir Salman başrol oyuncusu olarak ortaya çıktığı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak www.lalehaber.com haber sitesine telefon ve mail ile ulaşan vatandaşlar AK Parti İlçe başkanı Kadir Salman tarafından anketörlerin yönlendirildiğini ve Hakan Yaman ile Rasim Koç ismini destekleyecek belli başlı esnaflara yönlendirdiklerini ilettiler. AK Parti Genel Merkezi ve AK Parti İl Başkanlığı bu yaşanan gelişmeler karşısında ise nasıl bir tavır sergileyecek merak konusu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.