MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Avanos 6.Olağan Kongresi Yapıldı

SİYASET 05.11.2017 - 13:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Avanos 6.Olağan Kongresi Yapıldı

AK Parti Avanos 6.olağan kongresi bugün yapıldı.
  AK Parti Avanos ilçe kongresine, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.   AK Parti Avanos İlçe kongresine konuşan milletvekili Ebubekir Gizligider bugüne kadar Avanos ilçesinde yapılan yatırımları anlatırken bundan sonra da yapılacak olan çalışmalar hakkında partililere bilgiler verdi.   Milletvekili Mustafa Açıkgöz’de konuşmasında kutlu yürüyüşe milletimiz ile devam ediyoruz dedi. Açıkgöz,”Avanos 6. Olağan İlçe Kongremizde gönüldaşlarımızla bir aradayız. Toprağın sanata dönüştüğü yer olan Avanos’umuz büyüyen Nevşehir’imizin de güçlü Türkiye’mizin de öncülüğünü yapacaktır. Avanos 6.olağan ilkçe kongremizde güven tazeleyen ilçe başkanımız Fatih Kesal’a ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.   AK Parti Avanos İlçe Başkanlığına tek liste halinde katılan mevcut ilçe başkanı Fatih Kesal yeniden güven tazeledi. 
AK Parti Avanos 6.olağan kongresi bugün yapıldı.

 

AK Parti Avanos ilçe kongresine, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

 

AK Parti Avanos İlçe kongresine konuşan milletvekili Ebubekir Gizligider bugüne kadar Avanos ilçesinde yapılan yatırımları anlatırken bundan sonra da yapılacak olan çalışmalar hakkında partililere bilgiler verdi.

 

Milletvekili Mustafa Açıkgöz’de konuşmasında kutlu yürüyüşe milletimiz ile devam ediyoruz dedi. Açıkgöz,”Avanos 6. Olağan İlçe Kongremizde gönüldaşlarımızla bir aradayız. Toprağın sanata dönüştüğü yer olan Avanos’umuz büyüyen Nevşehir’imizin de güçlü Türkiye’mizin de öncülüğünü yapacaktır. Avanos 6.olağan ilkçe kongremizde güven tazeleyen ilçe başkanımız Fatih Kesal’a ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

 

AK Parti Avanos İlçe Başkanlığına tek liste halinde katılan mevcut ilçe başkanı Fatih Kesal yeniden güven tazeledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.