Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Avanos İlçe Kongresinde Feralan Güven Tazeledi

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2014 - 14:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Avanos İlçe Kongresinde Feralan Güven Tazeledi

AK Parti’de kongre süreci tüm hızıyla devam ediyor. Bugün sabah saatlerinde Ürgüp ilçe kongresini tamamlayan AK Parti öğleden sonra ise Avanos İlçe kongresini yaptı. AK Parti Avanos İlçe Başkanlığı 5. Olağan kongresine, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, ilçe ve belde belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı. AK Parti Avanos İlçe kongresinde AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, İl Başkanı Tanrıver ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından ise oy verme işlemi başladı. AK Parti Avanos İlçe Başkanlığı kongresine tek liste halinde katılan mevcut başkan Serkan Feralan yeniden başkanlık görevine seçildi. 
AK Parti’de kongre süreci tüm hızıyla devam ediyor. Bugün sabah saatlerinde Ürgüp ilçe kongresini tamamlayan AK Parti öğleden sonra ise Avanos İlçe kongresini yaptı. AK Parti Avanos İlçe Başkanlığı 5. Olağan kongresine, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, ilçe ve belde belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.
AK Parti Avanos İlçe kongresinde AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, İl Başkanı Tanrıver ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından ise oy verme işlemi başladı. AK Parti Avanos İlçe Başkanlığı kongresine tek liste halinde katılan mevcut başkan Serkan Feralan yeniden başkanlık görevine seçildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.