Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Belediye Başkan adayı Arı, 'Memleket en büyük şiirdir'

SİYASET 11.01.2019 - 21:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Belediye Başkan adayı Arı, 'Memleket en büyük şiirdir'

AK Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
  AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile başladı. Nevşehir’de esnafları ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinleyen AK Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Nevşehir’e hizmet için vatandaşlara ise hizmetkar olmak için bu yola çıktıklarını ifade ederken kendilerinden destek istedi. AK Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı esnaf ziyaretlerinin ardından İl Müftülüğü ve İŞKUR İl Müdürlünü ziyaret ederek burada çeşitli ziyaretlerde bulunarak bir süre sohbet etti. Esnaf ve kurum ziyaretlerinin ardından akşam ise ev ziyaretlerinde bulunan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, “Memleket en büyük şiirdir. Ve bu şiirin şairi bizim her zaman gönüllerinden tutmaya gayret ettiğimiz kadim hemşerilerimiz.  Dua almaya, gönüller yapmaya, Hiçbir makam ve mevkiinin aramıza girmeyeceği kuvvetli bağlar kurmaya devam ediyoruz” dedi. AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı'nın seçim çalışmalarına gün boyunca sanatçı Kürşat'ın da eşlik etmesi dikkatlerden kaçmazken Arı ve Kürşat'a vatandaşların ilgisi dikkatlerden kaçmadı.   
AK Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile başladı. Nevşehir’de esnafları ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinleyen AK Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Nevşehir’e hizmet için vatandaşlara ise hizmetkar olmak için bu yola çıktıklarını ifade ederken kendilerinden destek istedi.

AK Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı esnaf ziyaretlerinin ardından İl Müftülüğü ve İŞKUR İl Müdürlünü ziyaret ederek burada çeşitli ziyaretlerde bulunarak bir süre sohbet etti. Esnaf ve kurum ziyaretlerinin ardından akşam ise ev ziyaretlerinde bulunan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, “Memleket en büyük şiirdir. Ve bu şiirin şairi bizim her zaman gönüllerinden tutmaya gayret ettiğimiz kadim hemşerilerimiz.  Dua almaya, gönüller yapmaya, Hiçbir makam ve mevkiinin aramıza girmeyeceği kuvvetli bağlar kurmaya devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı'nın seçim çalışmalarına gün boyunca sanatçı Kürşat'ın da eşlik etmesi dikkatlerden kaçmazken Arı ve Kürşat'a vatandaşların ilgisi dikkatlerden kaçmadı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.