Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Belediye Başkan adayı Arı, Nevruz kutlamalarına katıldı

SİYASET 21.03.2019 - 17:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Belediye Başkan adayı Arı, Nevruz kutlamalarına katıldı

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde düzenlenen nevruz kutlamasına katıldı.
  AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli  Üniversitesinde düzenlenen nevruz kutlamasına katıldı. AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, nevruzun Türk dünyasının en önemli geleneklerinden biri olduğunu söyledi. Belediye başkanlığı döneminde nevruzu Nevşehir'de eskiden olduğu gibi bayram havasında kutlanacağını ifade eden Rasim Arı, Gençlerede tavsiyelerde de bulunarak, "İnşallah güzel mesleklere sahip olursunuz, bunun için vargücünüzle çalışın. Ama bir taraftan da toplum işlerine duyarlı olun. Fakat kavgacı, dışlayıcı bir üslupla değil, kucaklayarak, severek, aşkla yapın bunları" diye konuştu. AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı yaptığı açıklamasında; "Milletleri meydana getiren temel unsurlardan biri de kültür dediğimiz değerlerdir. Dil, örf ve adetler, inançlar, sanat ve edebiyat bir toplumun geçmiş yüzyıllardan beri akıp gelen değerleridir. Bayramlar ve kutlamalar maddi hayatımızın manevi hayatla kesiştiği en önemli noktalardan biridir. Baharın gelişi, Doğanın uyanışı olan ve Ergenekon'dan milletçe çıkışımızı simgeleyen Nevruz kutlamalarımızı Mazhar Bağlı hocamızın ev sahipliğinde Üniversitemizde gerçekleştirdik..Bu uyanışın memleketimiz ve coğrafyamıza hayırlar ve bereket getirmesini diliyor, Bu vesileyle Nevruz bayramınızı kutluyor, insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde düzenlenen nevruz kutlamasına katıldı.

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli  Üniversitesinde düzenlenen nevruz kutlamasına katıldı.



AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, nevruzun Türk dünyasının en önemli geleneklerinden biri olduğunu söyledi.



Belediye başkanlığı döneminde nevruzu Nevşehir'de eskiden olduğu gibi bayram havasında kutlanacağını ifade eden Rasim Arı, Gençlerede tavsiyelerde de bulunarak, "İnşallah güzel mesleklere sahip olursunuz, bunun için vargücünüzle çalışın. Ama bir taraftan da toplum işlerine duyarlı olun. Fakat kavgacı, dışlayıcı bir üslupla değil, kucaklayarak, severek, aşkla yapın bunları" diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı yaptığı açıklamasında; "Milletleri meydana getiren temel unsurlardan biri de kültür dediğimiz değerlerdir. Dil, örf ve adetler, inançlar, sanat ve edebiyat bir toplumun geçmiş yüzyıllardan beri akıp gelen değerleridir. Bayramlar ve kutlamalar maddi hayatımızın manevi hayatla kesiştiği en önemli noktalardan biridir. Baharın gelişi, Doğanın uyanışı olan ve Ergenekon'dan milletçe çıkışımızı simgeleyen Nevruz kutlamalarımızı Mazhar Bağlı hocamızın ev sahipliğinde Üniversitemizde gerçekleştirdik..Bu uyanışın memleketimiz ve coğrafyamıza hayırlar ve bereket getirmesini diliyor, Bu vesileyle Nevruz bayramınızı kutluyor, insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.