Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Belediye Başkan adayı Arı, Özel İnsanlar Merkezini ziyaret etti

SİYASET 28.12.2018 - 21:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Belediye Başkan adayı Arı, Özel İnsanlar Merkezini ziyaret etti

Kıratlıoğlu Mahallesinde bulunan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi'nde eğitim gören özel insanlarla bir araya gelen ve onlarla sohbet eden Rasim Arı çalışmalarla ilgili eğitmenlerden bilgi aldı.
  Kıratlıoğlu Mahallesinde bulunan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi'nde eğitim gören özel insanlarla bir araya gelen ve onlarla sohbet eden Rasim Arı çalışmalarla ilgili eğitmenlerden bilgi aldı.     Engelli bireylerin zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak ve engelli olmanın getirdiği psiko-sosyal sorunların üstesinden gelerek onların toplumla entegre olmalarına yardımcı olmak amacıyla hizmet veren eğitim merkezinde engelli bireylerin bu merkezde zaman geçirmeleri, el becerilerini geliştirmeleri ve sosyalleşebilmeleri sağlanıyor.   Arı merkezde eğitim gören özel insanların ortaya koydukları ürünleri büyük bir merakla ve ilgiyle inceledi. Özel insanlara verilen eğitimlerle ilgili detaylı bilgi aldı. Arı, eğitim merkezini ziyaret etmelerinden ve özel insanlarla aynı ortam içerisinde bulunmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Amacımız insanlara faydalı olabilmek özellikle de dezavantajlı gruplara pozitif ayrımcılık sergileyebilmek. Bizler engelli bireylerin sorumluluğunu toplum olarak üstlenmeliyiz. Engelli bireylerimize ve ailelerine daha fazla imkan sunarak onlara destek olmalıyız. Ziyaret ettiğimiz diğer eğitim kurumlarında olduğu gibi burada da gördüğümüz üzere özel insanlara imkan sağlandığında şaşırtıcı ve etkileyici sonuçlarla karşılaşabiliyoruz. Belediye Başkanı olarak seçilmemiz halinde engelli bireylerin daha fazla istihdama katılması ve nitelikli iş imkanına kavuşabilmeleri ile ilgili projelerimiz var. Onlara farklı alanlarda eğitim imkanları sunulması ile ilgili çalışmalarımız var. Ayrıca engelli bireylerin ailelerine de destek olabilmek onların hayat şartlarını kolaylaştırabilmek adına da çalışmalarımız olacak. Özel insanlarımızın yeteneklerinden ve onların güzel yüreklerinden istifade etmek istiyoruz. Diğer taraftan engelli bireylerin ailelerine de çeşitli eğitimler ve imkanlar sunmak istiyoruz. Her daim engelli kardeşlerimizin çalışmalarına destek olacağız ve onların yanında yer alacağız" şeklinde konuştu. Arı ziyaretin sonunda eğitim gören özel insanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.    
Kıratlıoğlu Mahallesinde bulunan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi'nde eğitim gören özel insanlarla bir araya gelen ve onlarla sohbet eden Rasim Arı çalışmalarla ilgili eğitmenlerden bilgi aldı.

 

Kıratlıoğlu Mahallesinde bulunan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi'nde eğitim gören özel insanlarla bir araya gelen ve onlarla sohbet eden Rasim Arı çalışmalarla ilgili eğitmenlerden bilgi aldı.
 

 

Engelli bireylerin zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak ve engelli olmanın getirdiği psiko-sosyal sorunların üstesinden gelerek onların toplumla entegre olmalarına yardımcı olmak amacıyla hizmet veren eğitim merkezinde engelli bireylerin bu merkezde zaman geçirmeleri, el becerilerini geliştirmeleri ve sosyalleşebilmeleri sağlanıyor.

 

Arı merkezde eğitim gören özel insanların ortaya koydukları ürünleri büyük bir merakla ve ilgiyle inceledi. Özel insanlara verilen eğitimlerle ilgili detaylı bilgi aldı. Arı, eğitim merkezini ziyaret etmelerinden ve özel insanlarla aynı ortam içerisinde bulunmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Amacımız insanlara faydalı olabilmek özellikle de dezavantajlı gruplara pozitif ayrımcılık sergileyebilmek. Bizler engelli bireylerin sorumluluğunu toplum olarak üstlenmeliyiz. Engelli bireylerimize ve ailelerine daha fazla imkan sunarak onlara destek olmalıyız. Ziyaret ettiğimiz diğer eğitim kurumlarında olduğu gibi burada da gördüğümüz üzere özel insanlara imkan sağlandığında şaşırtıcı ve etkileyici sonuçlarla karşılaşabiliyoruz. Belediye Başkanı olarak seçilmemiz halinde engelli bireylerin daha fazla istihdama katılması ve nitelikli iş imkanına kavuşabilmeleri ile ilgili projelerimiz var. Onlara farklı alanlarda eğitim imkanları sunulması ile ilgili çalışmalarımız var. Ayrıca engelli bireylerin ailelerine de destek olabilmek onların hayat şartlarını kolaylaştırabilmek adına da çalışmalarımız olacak.

Özel insanlarımızın yeteneklerinden ve onların güzel yüreklerinden istifade etmek istiyoruz. Diğer taraftan engelli bireylerin ailelerine de çeşitli eğitimler ve imkanlar sunmak istiyoruz.

Her daim engelli kardeşlerimizin çalışmalarına destek olacağız ve onların yanında yer alacağız" şeklinde konuştu.

Arı ziyaretin sonunda eğitim gören özel insanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.