Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Belediye Başkan adayı Arı, Türk Eğitim Sen'i ziyaret etti

SİYASET 28.01.2019 - 19:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Belediye Başkan adayı Arı, Türk Eğitim Sen'i ziyaret etti

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ile birlikte Türk Eğitim Sen sendikasını ziyaret etti.
  Ziyarette Nevşehir’in eğitim ve öğretim durumu değerlendirilirken AK Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı açıklamasında, “Cumhur ittifakına büyük önem veriyoruz.  Cumhur ittifakına zarar verecek davranış ve söylemlerden uzak durarak yapıcı çalışma ve faaliyetlerde bulunulması gerekiyor. İlimiz ve ülkemiz için güzel günleri hep birlikte gerçekleştirip biz olacağız. Şehirdeki ana hedefimiz olan zihinsel dönüşümümüzü öğretmenlerimizle birlikte yeni nesillere hep birlikte taşıyacağız inşallah” dedi.   Şube Başkanı Tayfur Urgenç’te açıklamasında, “ Türk Eğitim Sen STK olarak Ülkemizde eğitim ve öğretimin ileri gitmesi için çalışma yaparken, Milli ve manevi değerlerimizi, Milli Kimliğimizi, kültürel yapımızı ön planda tutmaktadır. Devleti ebed müddet, devleti ebed adalet anlayışı doğrultusunda Milli Birlik ve Beraberliğe önem veren bir anlayışı benimsemiştir” dedi.   Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç ziyaretlerinden dolayı AK Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı ve Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar’a teşekkür etti.
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ile birlikte Türk Eğitim Sen sendikasını ziyaret etti.

 

Ziyarette Nevşehir’in eğitim ve öğretim durumu değerlendirilirken AK Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı açıklamasında, “Cumhur ittifakına büyük önem veriyoruz.  Cumhur ittifakına zarar verecek davranış ve söylemlerden uzak durarak yapıcı çalışma ve faaliyetlerde bulunulması gerekiyor. İlimiz ve ülkemiz için güzel günleri hep birlikte gerçekleştirip biz olacağız. Şehirdeki ana hedefimiz olan zihinsel dönüşümümüzü öğretmenlerimizle birlikte yeni nesillere hep birlikte taşıyacağız inşallah” dedi.

 

Şube Başkanı Tayfur Urgenç’te açıklamasında, “ Türk Eğitim Sen STK olarak Ülkemizde eğitim ve öğretimin ileri gitmesi için çalışma yaparken, Milli ve manevi değerlerimizi, Milli Kimliğimizi, kültürel yapımızı ön planda tutmaktadır. Devleti ebed müddet, devleti ebed adalet anlayışı doğrultusunda Milli Birlik ve Beraberliğe önem veren bir anlayışı benimsemiştir” dedi.

 

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç ziyaretlerinden dolayı AK Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı ve Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.