MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Belediye Başkan adayı Arı, Vali Aktaş’ı ziyaret etti

SİYASET 26.11.2018 - 18:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Belediye Başkan adayı Arı, Vali Aktaş’ı ziyaret etti

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.   AK Parti heyeti ile Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ile bir süre sohbet ederken Vali Aktaş, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Rasim Arı’yı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.

 

AK Parti heyeti ile Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ile bir süre sohbet ederken Vali Aktaş, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Rasim Arı’yı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.