Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Bu İlçeleri Kazanabilecek Mi?

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2013 - 14:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Bu İlçeleri Kazanabilecek Mi?

İşte AK Parti'nin Nevşehir'de kazanmayı en çok istediği ilçeler;   AK Parti'nin Nevşehir'de kazanmayı en çok istediği yerlerin başında Hacıbektaş ilçesi yer alıyor. Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesi CHP'nin adeta bir kalesi durumunda yer alıyor. AK Parti Nevşehir Milletvekili her defasında Hacıbektaş halkına bir de AK Parti Belediyesinin hizmet vereceği tada bakın bizlere burada bir şans verin mesajına Hacıbektaş halkı nasıl bir cevap verecek 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlerde hep birlikte takip edeceğiz. Derinkuyu ilçesi geçtiğimiz yerel seçimlerde MHP'den yana tercihini yaptı. AK Parti Nevşehir Milletvekilleri en çok bu ilçeyi ziyaret ederek her defasında Derinkuyu ilçesinde AK Parti olarak hizmet vermek istiyoruz mesajları veriyor. 30 Mart 2014 tarihinde AK Parti Derinkuyu Belediye Başkan adayı olarak çıkması beklenen Serdar Pala ve ekibine burada çok iş düşüyor. Nevşehir'in Sulusaray Beldesi'nde geçtiğimiz yerel seçimler de Sulusaray halkı tercihini MHP'den yana kullandı. AK Parti Sulusaray Belediye Başkan Adayı Bayram Yılmaz ise burayı AK Parti'ye kazandırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.   AK Parti Avanos Belediye Başkanlığı'nı kazanabilecek mi? Hiç şüphesiz AK Parti geçmiş yıllarda rahatca kazanmış olduğu Avanos Belediyesi'ni bu seçimlerde hiç de öyle kolay kazanamayacak gibi gözüküyor. Çünkü CHP ve ÖDP burada birleşti. Geçtiğimiz pazar günü ise Avanos'tan tam 2 Bin 321 kişi CHP'nin adayını belirlemek için oy kullandı. Tabi bu rakam hiçte öyle küçümsenecek bir rakam olmadığı şimdiden dikkatlerden kaçmadı. AK Parti burada nasıl bir seçim stratejisi ile çalışacak hep birlikte göreceğiz. Ancak AK Parti'nin özellikle üzerinde durmuş olduğu iki ilçe de nasıl bir politika izleyerek bu ilçeleri almaya çalışacak merak ediliyor. AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir özellikle Hacıbektaş ilçesinde halka seslenerek bir de AK Parti hizmetlerinin tadına bakın bunun için bizlere bir şans verin demesine karşı 30 Mart 2014 tarihinde Hacıbektaş halkı milletvekili Gizligider'in bu çağrısına ne kadar kulak verecek merakla bekleniyor. 
İşte AK Parti'nin Nevşehir'de kazanmayı en çok istediği ilçeler;
 
AK Parti'nin Nevşehir'de kazanmayı en çok istediği yerlerin başında Hacıbektaş ilçesi yer alıyor. Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesi CHP'nin adeta bir kalesi durumunda yer alıyor. AK Parti Nevşehir Milletvekili her defasında Hacıbektaş halkına bir de AK Parti Belediyesinin hizmet vereceği tada bakın bizlere burada bir şans verin mesajına Hacıbektaş halkı nasıl bir cevap verecek 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlerde hep birlikte takip edeceğiz.
Derinkuyu ilçesi geçtiğimiz yerel seçimlerde MHP'den yana tercihini yaptı. AK Parti Nevşehir Milletvekilleri en çok bu ilçeyi ziyaret ederek her defasında Derinkuyu ilçesinde AK Parti olarak hizmet vermek istiyoruz mesajları veriyor. 30 Mart 2014 tarihinde AK Parti Derinkuyu Belediye Başkan adayı olarak çıkması beklenen Serdar Pala ve ekibine burada çok iş düşüyor.
Nevşehir'in Sulusaray Beldesi'nde geçtiğimiz yerel seçimler de Sulusaray halkı tercihini MHP'den yana kullandı. AK Parti Sulusaray Belediye Başkan Adayı Bayram Yılmaz ise burayı AK Parti'ye kazandırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
 
AK Parti Avanos Belediye Başkanlığı'nı kazanabilecek mi?
Hiç şüphesiz AK Parti geçmiş yıllarda rahatca kazanmış olduğu Avanos Belediyesi'ni bu seçimlerde hiç de öyle kolay kazanamayacak gibi gözüküyor. Çünkü CHP ve ÖDP burada birleşti. Geçtiğimiz pazar günü ise Avanos'tan tam 2 Bin 321 kişi CHP'nin adayını belirlemek için oy kullandı. Tabi bu rakam hiçte öyle küçümsenecek bir rakam olmadığı şimdiden dikkatlerden kaçmadı. AK Parti burada nasıl bir seçim stratejisi ile çalışacak hep birlikte göreceğiz.
Ancak AK Parti'nin özellikle üzerinde durmuş olduğu iki ilçe de nasıl bir politika izleyerek bu ilçeleri almaya çalışacak merak ediliyor. AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir özellikle Hacıbektaş ilçesinde halka seslenerek bir de AK Parti hizmetlerinin tadına bakın bunun için bizlere bir şans verin demesine karşı 30 Mart 2014 tarihinde Hacıbektaş halkı milletvekili Gizligider'in bu çağrısına ne kadar kulak verecek merakla bekleniyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.